Pc game pass előfizetés?
előfizettem erre a pc game pass-ra múlt hónapban és mikor előfizettem írta hogy a további előfizetés automatikus lesz szóval nem kell kézileg meg újítanom mindig a előfizetést automatikusan le vonja majd a kártyámról
10-én meg kaptam a fizetésem és ugye direkt 2 nap után vettem le a pénzt hogy biztosan le tudja vonni a pénzt a pc game-pass el is utaztam egy pár napra és harmadnap le vettem a pénzt a városban gondolva már biztos hogy le vonta a pénzt ma haza jöttem és meg nyitottam a programot és kérte hogy újítsam meg a előfizetést hogy tovább játszhassak
akkor mégse automatikus a előfizetés ? nem nagy gond mert rakok rá pénzt majd a kártyára és meg újítom csak kellemetlen mert be kell menjek a városba ami 50 km
Mire ez a nagy felháborodás? Te nem tudod, vagy ha igen, akkor mi a fenének kérdezed? Eszem megáll.. :-)
Átnéztem pár év előfizetéses history-t a Microsoft-nál, úgy történt, ahogy írtam. Amit 28-án rendeltem először, azt minden hónap 28-án vonták. Amit 1-én, azt 1-én, amit 12-én, azt meg 12-én. Más-más szolgáltatás, mindegyik így ment. Ez engem igazol, ráadásul mivel ez egy "pre paid" szolgáltatás, így tisztességes.
Vagy utazgass, kit érdekel
akkor ne írj ide! ha nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!