Game Pass előfizetés automatikus ?
előfizettem erre a PC Game Pass-ra és mikor regisztráltam rá írta hogy a további előfizetés automatikusan történik szóval nekem nem kell minden hónapban kézileg újra és újra meg újítanom az előfizetésem
mert le vonja a pénzt automatikusan ez mennyire igaz?
mert a Netflixre is előfizettem és ott is azt írta a regisztráció hogy a automatikusan történik a további előfizetés
de minden hónap végén meg kellett újítanom az élőfizetésem ugye nem volt automatikus a Game Pass is ilyen ?
Nagyon igaz.
Mind a Game Pass, mind a Netflix , meg az összes előfizetésee szolgáltatás teljesen automatikus onnantól kezdve, hogy előfizettél.
nincs határidő vagy valami? mert ugye a game pass csak 10-én tudja le vonni a pénzt tőlem mert akkor szoktam a fizetésem kapni mert gondolom 1-én le jár a előfizetés és nem érzékeli a rendszer hogy nincs lóvé a kártyán akkor nem tudok játszani míg 10-e el nem jön ?
ha csak nem hagyok mindig pénzt a kártyán
Ez sok helyen változik, nekem a netflix, spoty stb csak egyszer próbálja levonni az összeget, ha nem sikerül függeszti...
Rosszabb a noname előfizetés naponta pofátlan módon próbálja levonni...
Revolut számlám van pont ezért, arra töltök és onnan fizetek elő, arra amire én akarok.
azért mert nem tudtam hogy ilyet is lehet de vannak olyan játékok a pc game pass-en amivel nagyon akarnánk játszani de még se tudom le tölteni
pl For Honor van ubisoft fiókom is össze is vannak kapcsolva a game pass fiókommal de még is azt írja mikor le akarom tölteni hogy nem vagyok még tag csatlakozz most rá megyek a csatlakozz most opciora
és kéri hogy vásároljam meg a pc game pass-t de hát már ezt rég meg tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!