Ha megvettem a zoom pro verzióját egy hónapra, akkor a következő hónapban is automatikusan leveszi a pénzt a kártyámról a program és megvásárolja azt újra?
"Nekem ez elég ellentmondásosan hangzik."
Mert rosszul olvastad. Előfizetés lévén addig vonja a kiírt összeget - nyilván addig használhatod is a fizetett szolgáltatást - amíg le nem mondod.
Nem tudom. Konkrétan ez a szöveg fogad a számlázás változtatásánál:
Your monthly subscription is paid until May 2, 2020. If you would like to proceed with canceling your subscription, please select "Cancel Subscription" below.
Akkor ez mit jelent?
Szó szerint ugyanazt, amit az első válaszban leírtak. Az április havi előfizetésed ki van fizetve május 2-ig, és ha meg akarod szüntetni az előfizetést, akkor kattints a megfelelő menüre.
Az előfizetés attól előfizetés, hogy addig szól amíg le nem mondják. Ha neked 1 hónapra kell, akkor a második hónap fordulónapja előtt le kell mondanod, különben le fogja emelni a számláról a következő hónap összegét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!