Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Php file mivel nyitható meg...

Php file mivel nyitható meg telefonon?

Figyelt kérdés

Vásároltam online egy könyvet, nem engedi megtekinteni. :(

Esetleg érdekelne az is, hogy ezt a file tipust át lehet valahogy konvertálni?

2023. jan. 12. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
PHP fájlt te biztos nem kaptál, hanem inkább PDF-et. Azt pedig minden PDF olvasóval meg lehet nyitni.
2023. jan. 12. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem pdf. Ennyire nem vagyok buta hozzá. Azt simán megnyitná. Épp azért kérdeztem, mert így még nem jártam.
2023. jan. 12. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:

A PHP egy szöveges szkriptfájl - ez fut le a webszerveren (fogadja a weboldal látogatójától az adatokat, tartja a kapcsolatot a szerveroldali adatbázissal, adatokat hoz létre, illeszt be, módosít, töröl ki és kérdez le onnan, stb...). Érdemi futtatásához webszerverre (Apache, Nginx,...) és a hozzá tartozó PHP-értelmezőre van szükség, azt meg nem mobiltelefonon nyitod meg.

Ha csak meg akarod nézni azt bármilyen szimpla szövegszerkesztővel megteheted, ha szerkeszteni is, Androidra elérhető kódszerkesztő - például:

[link]

2023. jan. 12. 21:48
 4/9 A kérdező kommentje:
2023. jan. 12. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak megtekinteni szeretném, elolvasni. :)
2023. jan. 12. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Várj, az a 6,3 MB túl nagy méretű, hogy PHP legyen.

Ha valóban könyv, az gyanúsan más formátumú.

Cseréld le a kiterjesztését például .pdf-re és próbáld úgy megnyitni.

2023. jan. 12. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom. Szép estét.
2023. jan. 12. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Az 99,9%, hogy nem egy php fájl. Csak egy php-szkripten keresztül továbbítja a szerver, csak valami miatt elfelejtették a továbbított fájl nevét beállítani.
2023. jan. 13. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül sikerült megoldani, online átkonvertáltam pdf-be. Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat.
2023. jan. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!