Milyen gépet érdemes venni? ha nem Szeretném öszerakni?(egyben szeretném megvenni) A keretem100-200k?valaki légyszi Segitsen
mi a cél, mire szeretnéd használni?
csak a gép kell, vagy monitor, billentyűzet, egér, kismacska is kell hozzá?
Itt tényleg a legfőbb kérdés mire kell a gép?
Ha csak hétköznapi használatra ahhoz bőven elég a 4 giga RAM.
Processzorból is inkább a középkategóriás, hogy azért a gép se legyen annyira lassú.
100-ból amúgy már megtudnád venni max 150.
De 100 és 150 között kalkulálj
Attól függ.
Mire akarod használni?
"Tanulás és játék monitor és pc kell
Csak egér bilentyűzet van"
ez másnak is fontos info
El kell döntened, hogy mit akarsz... 100 az egészen más, mint 200, ha már játék is szóba jöhet. Kb ezek a kérdések:
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
4. Mennyi a kereted rá?
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Erről a fórumról loptam:
Kérdezd meg majd itt is, csak találd ki, hogy mit akarsz!
Teljesen új gépet szerintem nem tudsz értelmeset, de félig újat lehet már összerakni. Teljesen használtból pedig már igazán kellemes gép is kijön.
Pl [link]
Ebbe később rakhatsz majd egy 3070-6700XT szintű kártyát is.
(Táp a korlát, gagyika minőség, hiába 700W, mert amúgy 700W mellé mehezltne 4080 is, csak... nem ez mellé.)
Meg monitort kell fejleszteni majd, mert ez eléggé kis gagyika, amit ő hirdet. Idővel, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!