Érdemes HP típusú laptopot venni? Ha igen, milyen fajtát és kb. mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 11:03
1/8 anonim válasza:
Megbízható és jól szervizelhető gépek. De a Dellel vagy a Lenovoval sem fogsz mellé.
Az meg hogy milyen kell neked és mennyiért, attól függ, hogy mire akarod használni...
2/8 anonim válasza:
Érdemes.jó drága,de ma már minden az.
3/8 Szirty válasza:
Attól függ melyik sorozat tagja. Az olcsó kategóriás minden gyártónál problémás lehet. Nem csak a teljesítménye miatt hanem az anyaghasználat, anyagminőség miatt is.
5/8 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalatom van a márkával, de tényleg, az olcsó kategóriások minden gyártótól problémásak lehetnek. Eléggé drágul minden is, ha az ember jó laptopot akar, meg kell fizetni, szóval ha pl. 100 ezret akarsz szánni egy laptopra, akkor olyan teljesítményt is várj. De aztán nyilván attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Nem mindegy, hogy csak böngészésre, vagy komolyabb programokra is szükséged van, mert a böngészésre az olcsóbb is jó lehet végül is.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát elsősorban ugye böngészés, filmezésre meg tanuláshoz/munkához szükséges dolgokra (Microsoft office alkalmazások vagy Zoom). Szóval játékra nem.
2022. dec. 28. 12:43
7/8 anonim válasza:
Használt külföldi üzleti notebookkal megoldottam. Nem volt pénzem, de a régebbi laptop tönkrement, körülnéztem a neten. Felújított notebook: Dell vagy Thinkpad, ezeket jó alaposan megnéztem és választottam. Persze közben drágább lett, de nem baj.
8/8 NTBS válasza:
Jó minőségű gépeik vannak. Úgyhogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!