Szeretnék laptopot venni a saját pénzemből, de nem tudom h melyik fajta laptopok mennyibe kerülnek. Ajánlanátok párat?
13 éves vagyok és szeretnék lapotopot venni./légyszíves ne azt ecseteljétek, h egy 13 éves lánynak minek lapotop! Ez az ügy már le van rendezve a szüleimmel!/
Nem olyan nagyon drága kéne, valami közép áron, de azért sok mindent tudjon! /tudom, h ez nehéz kérés/
Olyan 100ezer Ft körül esetleg...
Előre is köszi!
Azt nem írtad le hogy elsősorban mire is akarod majd használni: film, zene, internet, vagy esetleg játszani is akarsz rajta?
Kijelző méret, márka/típus, design ?
Bocsi, írom is.
Nos, filmeket néznék rajta, neteznék, esetleg vhogy rátenném a photoshoppot, játszani azt nem, dvd íráshoz ott van a nagy gép, a design nem elsődleges, de azért ha megfizethető, jól nézzen ki (:
Nagyon nagy memória hely nem kéne, csakh elférjenek rajta a filmjeim, programjaim!
Nekem 10 hónapja van egy Fujitsu Siemens Amilo PA2548-asom.
Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Filmezésre nagyon jó, gyors, a 2007-es játékokig mindent futtat, és van saját lede a touchpadnál. Imádom :)
[link] --> egy kép róla
Csak hát az ár, én 2 hónaposan nevetséges összegért vettem (70 ezer forint), kaptam hozzá a számlát, amin 2 hónapja 239.990Ft szerepelt (Vaterán vettem)
Adatai:
250Gb merevlemez
2 Gb RAM
1,9Ghz DC proci
GeForce 8400GT kártya
Semmi gááz, már én is gondolkodtam ezen, h csak azért veszek-e, de aztán rájöttem, h tényleg nem csak arra kell (:
Egyébként megoldódott, megkapom a tesóm régi laptopját, és ő vesz magának újat (:
Nekem az a régi is tökéletes (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!