Szeretnék egy új számítógépet venni, mert a mostani gépem már kicsit régi. Hol tudok olcsón, lehetőleg 100000Ft alatt egy jó minőségű gépet venni?
Újat sehol.
Használtban gondolkodj inkább.
Meg mire szeretnéd használni? Ennyiért egy böngészős, filmnézős, régebbi játékokat futtató pc jönne ki. Ha játszani akarsz, akkor konzolt válassz, pár hónaposat.
A Fortnite gépigénye megint csak nőt az új Chapterrel sajnos.
Mielőtt frissítettem az akkori konfigom stabilan tudta az 1080p60 képockát, a frissítés után majdnem a felére esett. Van egy régi gépem, 30 000Ft-ot kértem érte, de már nem eladó, azon úgy megy el most a játék, hogy alacsony beállítások mellett 30-45 képkocka között mozog 1366x768-ba. Csak infóként írom. 100000 Ft-ból talán kijönne egy olyan pc, amin lehet futtatni a Fortnite-ot bizonyos beállítás mellett.
Xbox One-on is játszottam, de ott hatalmas volt a késés, azt nem tudom, hogy a TV miatt vagy mert kevés már neki, de élvezhetetlen volt.
Amúgy milyen jelenlegi géped, mi van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!