Vannak itt olyanok, akik szeretnek régebbi technológiájú eszközöket használni? Pl. Hanglemez, kazetta, filmes fényképezőgép, régi számítógépek?
Van Prímóm, Zenit fényképezőgépem. A Zenithez fogható képeket csak nagyon drága géppel lehet csinálni. A Primo csak egy emlék.
Valamint van 25 elektrincsöves rádióm
Én imádom a lemezeket és a kazettákat.Szeretem ahogy forognak zenehallgatás közben. :)
Arról ne is beszéljünk, hogy a vinyl lemezek sokkal jobban szólnak, mint az mp3.Mondjuk a kazettára ez már nemigazán mondható el, de azokat is szívesen hallgatom.
Ja és van egy Commodore 64-esem is, 1541-es floppy meghajtóval és kb. 100 db program-lemezzel.Egy élmény rajta pötyögni, nagyon szeretem.:)
ÓÓ hát engem is érdekelnek a régi cuccosok.
Van kazettás rádióm, de az már újabb gyártmányú (2010).
2 régi compaq evo d5d-m van, igazából elég jó gépek azok, csak a gépházukkal van gond (de azzal nagyon)
Lent a vidéki házunkban van egy tökéletes állapotban levő 3-4 évtizedes Videoton rádió. Plusz mellé van egy bakelitlemez lejátszó is. Bakelitlemez nincs, mert az egyik távoli rokonom kidobta az összeset modernizálás címen -.-"
Filmes fényképezőgépet használtam. Nagyon jó (volt) a képminősége, semmi gond vele. Csak aztán eltűnt, lehet, hogy az idióta rokonaim azt is kidobták... -.-"
Van még egy tökéletes állapotban levő discmanam, egy 11 éves telóm (ami szintén mükszik).
Ja és volt egy 80-as évekbeli Nagy Waltham (színes) tv-m, de a vihar miatt tönkrement... :( De azzal se volt kivetnivalóm. Ja, és csak kb. 7 éve nincs otthon kábeles telefon :P xD
Általánosságban azt vettem észre, hogy a régi dolgok minőségibbek, ugyanis pl. amd-s Lenovo laptopot nem fogsz évtizedekig használni... de egy olyan gépet mint pl. a Commodore 64, vagy a Compaq Evo D5D, azt igen.
Van egy régi Tesla lemezjátszóm, és még régebbi lemezeim. Ahogy Zorán énekli:, "Mario Lanza régi lemezeit hallgattam..."
(hoppá fiatalok! Ki is volt Mario Lanza?) ;)
Szóval, imádom az antik lomokat!
Pl. Hungária táska írógép /a névtelen feljelentéseket csak ezen írom :)
Zenit TTL fotóapparát /a paparazzó-képekhez szükséges :)
Aztán vannak öreg bútoraim is (majd 100 éves üveges szekrényke diófából, 3bécsi Thonet karosszék)
Na és folyamatban van a "non plus ultra": egyszer talán lábra áll az 1961-es fecskefarkas Skoda Octavia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!