IPhone 12-ről iPhone 8 Plus-ra váltás?
Óriási visszalépés lenne, kiverné a szemedet, hogy sokkal rosszabb a kijelző, rosszabb az üzemidő, gyengébb a teljesítmény, rosszabb fényképeket csinál és a támogatása is lassan lejár.
Ha elképesztően hiányzik a home button (el nem tudom képzelni, hogy miért), akkor inkább a 2022-es SE-t javasolnám, de az is visszalépés lesz a 12-höz képest minden téren. Rosszabb üzemidő, gyengébb kijelző, rosszabb kamera, stb.
Ahogy mondja a kolléga, inkább SE 3. gen! Még úgy is azt mondom hogy volt 2 8+-om is és nagyon szerettem őket. Az egyiket idén adtam el. Még teljesen jól használható készülék most is.
De ez a durva home gomb fétis már orvosi eset. Azért nem tudod megszokni a gesztusvezérlést, mert nem is akarod.
Kb 1-2 óra alatt átáll az ember agya a gombról a gesztusokra és kész. Ha ez nem megy, akkor menj el dokihoz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!