Iphone 8 plus,lehet a mikrofon ragasztásával van gond?
Figyelt kérdés
Iphone 8 plus kicseréltem a töltőportot a mikrofon meghibásodása végett,működik is rendesen a telefon csak egy nem stimmel teljesen.A mikrofon távolabról is felveszi a hangomat meg ha közvetlenül bele suttogok meg ha a fülemhez rakom a telefont akkor is a hangfelvevővel,viszont ha hívást indítok de a fülemnél van a telefon akkor vagy nem hallanak vagy max nagyon picit de ha vízszintesen tartom a szám felé meg rendesen hallanak.Lehetséges az,hogy esetleg a mikrofon elmozdult a helyéről a gyenge ragasztó miatt ami rajta volt?Mert ahogy írom hangfelvételt azt tökéletes minőségben csinálja még ha suttogok is.2022. ápr. 25. 19:55
1/2 anonim válasza:
Még mindig nem tudtad rendesen összerakni azt a kacatot?
2/2 A kérdező kommentje:
1/
De rendesen összeraktam,sőt előttem pedig az szerelte aki régen ezzel foglalkozott mégis én hoztam helyre egy két baklövését.Isten igazán mivel a töltő rész ami egyben van a mikrofonnal utángyártott ezért lehet az illeszkedések nem százasak de tudok rajta igazítani.Nos Pancser nem vagyok de legtöbbet androidos telefonokat szereltem és már ennek is csak ennyi híja mert amúgy minden rendben van a telefonon van sztereó hangzás tehát kicseréltem az elromlott hangszórót,,sim kártyát belerakva van hálózat,wifi rendesen működik sőt minden mikrofon is működik még ez is amivel még most egy kicsit küszködök mert csak hívás közben bizonyos szögben nem hallják nagyon amit mondok de ahogy írtam hangot meg tökéletesen rögzíti.
2022. ápr. 25. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!