Miért szaggat az egér?
Elkezdem mozgatni az egeret és egyszer csak meg áll 1-2 mp-re, van hogy hangot is ki add a hangfalból (pityegést minha csatlakoztatnánk ez közt) és akkor ki szokta ezt írni: [link]
Ez másik hibája hogy be lépek a ARMOURY CRATE programba ezt írja ki: [link]
Nem tudom hogy van e bármi köze hogy ezt használom revios windowst.
450 ezer ft-os gépen ilyen hibák vannak, van egy régebbi gépem is ott is ez a revios van ott is volt már ez az egér hiba.
Unokaöcsém rakta fel nekem ezt a rendszert mert sokkal gyorsabb mint a sima windows meg nincs sok felesleges dolog benne.
Telepítsetek rendes windowst
lehet pont valami rendszer dolgot heréltek ki belőle, ami miatt akad
Azt olvastam itt gyakorín hogy a ARMOURY CRATE Asus programja botware.
Ha meg nyitom már jön is a piros hiba üzenet.
Szerintetek töröljem le?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
"mert sokkal gyorsabb mint a sima windows"
450e ft-os gépen a windows is csak tizedmásodpercekkel lesz lassabb...
Én inkább ezt ajánlanám helyette - Win.10 Enterprise LTSC
- A Windows 10 Enterprise LTSC csak teljesen ellenőrzött, végleges biztonsági frissítéseket és javításokat kap (vagyis az instabil frissítés minimálisra csökken).
- Ebben az Enterprise változatban nincs benne Microsoft Store, sem Windows-Alkalmazások. Ez a verzió nem ajánlott azoknak a felhasználóknak, akik az áruházból származó alkalmazásokat akarják használni, és onnan töltenek le programokat és játékokat.
- Hosszú távú szervizcsatornája van. Általában 3 évente adnak ki újabb verziót.
- Vállalatoknak lett kitalálva akiket nem érdekli az évente negyed kész, félkész állapot kiadott verziófrissítés, amiket kiadásuk után egyfolytában csak javítgatnak - változó sikerrel.
- Hosszú távú szervizcsatornát - a kibocsátás időpontjától számítva 5 évig támogatják. A 2021. előtt kiadott LTSC (LTSB)-ket 10 évig támogatják.
- A többi kiadás egyik fő hátránya a beépített szoftverek nagy száma, mint például: Microsoft Store, Mail, Cortana stb... - jelentősen lelassítják az operációs rendszert, és sok számítógépes erőforrást igénybe vesznek. Mivel az LTSC-nél a háttérben futó egyedi csempealapú metró funkciók nagy része hiányzik, a rendszer természetesen kevesebb RAM-ot és kevesebb lemezt foglal el.
Ezeket a hiányosságokat megszabadíthatja a Windows 10 Enterprise LTSC verziójának telepítésével.
Microsoft oldaláról is lehet?
Automatikusan aktiválja magát a rendszer?
A Microsoft-tól Enterprise kiadást letölteni otthoni felhasználásra sose lehetett.
Azt még sose sose figyeltem, hogy automatikusan aktiválja e magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!