Szaggat az egerem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy A4Tecg G7 740NX egeret. Bedugtam, feltettem a drivert, csak valamiért szaggat a kurzor. Nem állandóan, csak úgy random kap valamit és akkor fél percre beszaggat, utána megint normális. Jobban megfigyelve akkor szaggat ha "dolgozik" a gép. De van hogy télleg csak úgy random beszaggat. Másik egér nem szaggatott soha. Kipróbáltam másik gépen is és azon se szaggat. Valószínű csak ezen. Az USB mellett nem találtam hibát(felkiáltó jelet). Valamiért mégis szaggat... Mit ellenőrizhetnék még ? Vagy vigyem vissza ?
Válaszotokat köszönöm.
2014. máj. 22. 23:05
1/1 anonim válasza:
Sok Wifi hálózat van a közeledben? Nekem pár éve a munkahelyen szaggatott be gyakran/kezdett el késleltetéssel reagálni az egerem (itthon tökéltesen üzemelt) - de ott fogható volt 30 Wifi AP jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!