Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Idén Karácsonykor hol lesznek...

Idén Karácsonykor hol lesznek olcsó, leárazott Windows 10 kulcsok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 20. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
#8-as... Szerintem pont fordítva. Kell valami program és azzal kínlódsz órákig, hogy letöltsd, telepítsd, aztán kiderül, hogy nem jó, újra az egész, kulcsot, cracket vadászni hozzá, stb... Ez idő alatt a többszörösét megkeresem sokszor a szoftver árának, szóval inkább megveszem. Na nyilván nem 3 milliós szoftverekről beszélek, de olyanokat meg nem használok úgyse.
2022. dec. 30. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

DK-s

• „Már megbocsáss de had döntsem el én, hogy hogyan gazdálkodom az időmmel.”

Nem írtam olyat, hogy be szeretném osztani az idődet. Ez szalmabábozás.

• „Amikor meg tudnám venni az munkaidőbe esik, és legalábbis én, pénzből élek. Tehát nem fogom a 2000 forintos órabéremet erre elbaxni.”

Interneten megveheted a termékkulcsot, és e-mailben kapod meg. Tehát az a kifogás, hogy csak munkaidőben tudnád megvenni, nem állja meg a helyét. Nehogy azt hidd, hogy rajtad kívül más nem dolgozik, és nem pénzből él. Nagy fiú vagy, ha akarod, meg tudod oldani.

• „És ha már úgyis illegális, akkor miért szereznék be egy fostalicskát a pro helyett?”

Egyrészt abból indulunk ki, hogy legális licencet akarunk beszerezni. Másrészt nem válaszoltál a kérdésemre, miszerint sorolj fel 3 olyan funkciót, ami nélkülözhetetlen magánszemélynek. A Pro változat ugyanis olyan vállalati körülményekre ad megoldást, amely legtöbbször indokolt, de az asztali gépen nem szükséges.

Ettől a Home változat nem válik – hogy a szavaiddal éljek – fostalicskává.

De itt egy kigyűjtés, ennyivel tud többet a Pró a Home-nál. Bökjél rá 3 nélkülözhetetlen funkcióra, aztán indokold is meg, hogy otthoni környezetben miért van rájuk szükséged.

Join Active Directory/Azure AD

Hyper-V

Windows Sandbox

BitLocker device encryption

Windows Information Protection

Mobile device management (MDM)

Group policy

Enterprise State Roaming with Azure

Assigned Access

Dynamic Provisioning

Windows Update for Business

Kiosk mode

Maximum RAM 2TB

Maximum no. lf CPU cores 128

Amúgy a Win 11 Pro 9990 Ft-ért kapható, a Home pedig 3015 Ft. Januártól majd nézd meg a cigiárakat, ott körül lesz az. Soha az életben Windows még nem volt ilyen olcsó, mint manapság. 20 évvel ezelőtt kábé egy fél havi fizetés volt az XP.

Ráadásul ha volt egy jogtiszta 7-es licenced, akkor ingyen frissíthettél 10-esre, 10-esről meg ingyen frissíthetsz 11-re. Tudom, mert én is most frissítettem 11-re, és automatikusan aktiválta magát a 10-es kulccsal.

Na már most az ingyen ellen nehéz igazán jól érvelni, hogy te akkor is inkább warezolsz, aztán backdoorokat nyitsz a mindenféle aktivátorral a gépeden, aztán jó esetben CSAK DDos támadásra használják, rosszabb esetben minden személyes adatodat kilopnak róla, és visszaélnek vele.

Te vagy az, aki nagyon naiv vagy.

2022. dec. 31. 15:03
 13/16 DK-s ***** válasza:

Ismét #12-nek:

Ha TE kéred, akkor nagyon szívesen átküldöm neked a linket privátban. Az ismételt kiírásért már figyelmeztetést kapnék mert törölt dolgot tennék ki újra, és téged sem zaklathatlak kéretlenül. Csak kérned kell ...

2022. dec. 31. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

DK: Köszönöm, nem élek vele. Minden szoftverem jogtiszta (Windows 11, Adobe összes – csak ez utóbbi havi 25 ezret kóstál), vagy pedig ingyenes, mint a Cakewalk by Bandlab, a fontmenedzserem, irodai munkákra ott a LibreOffice, közvetítésre az OBS, Calibre – e-book menedzsment, virtuális hangszerek – ezekből 1 fizetős, de a hangkártyához járt grátisz, videóra a VLC, plusz én használni szoktam a Windows beépített programjait is, mint például a Jegyzettömböt, számológépet, képnézőt, böngészésre a Chrome-ot és szinte az összes Google-szolgáltatást…

20 évvel ezelőtt épp eleget sz.rakodtam a warezolással, krekkeléssel, egy darabig működik, aztán egyszer csak hipp-hopp, nem működik, bugos, ráadásul mivel mindenem jogtiszta, nem kell használjak antivírust, mert nincs rá szükség, a Windows beépített Defendere teszi a dolgát magától szépen csendben, és minden olajozottan működik. Így alszom én nyugodtan.

2023. jan. 1. 20:10
 15/16 DK-s ***** válasza:

#14-nek:

És most mi volt a felsorolásodban bármi olyan, amit én nem érek el?

Mindezeket én is használom. Jó. Mondjuk én nem a Libre-t szeretem hanem az Open-t, de ez részletkérdés.

És én is nyugodtan alszom már jó pár évtizede. XD

2023. jan. 2. 07:30
 16/16 DK-s ***** válasza:
27%

Ismét #14-nek:

És mielőtt elfelejteném:

Tévedésben vagy. Az én ingyenes (XD) rendszeremen is ott van a Defender.

Ugyanis bármikor visszaigazolja nekem a Microsoft, hogy a rendszerem legális. Oooops.

2023. jan. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!