Idén Karácsonykor hol lesznek olcsó, leárazott Windows 10 kulcsok?
#5 azóta már törölték a 1,5 pipás 3-as válaszát. Az egy dolog, hogy valaki annyira csöves, hogy nem tudja kifizetni egy doboz cigi árát a kulcsért, és illegális módszereket reklámoz.
Csak ez szembe megy az oldal szabályzatával.
#5-nek:
Mi megy szembe az oldal szabályzatával?
Én YOUTUBE linket adtam, ennél fogva SEMMI KÖZÖM annak tartalmához!
Azért a youtube felel, nem én!
Téma lezárva!
Ismét #5-nek:
Számoljunk kicsit:
Ahelyett hogy dolgoznék, legalább 3 órát elbaxnék azzal, hogy ez után mászkáljak. Ez kapásból -6000 munkabér, plusz a telepítő ára. A pro esetében ez legalább egy tízes, úgyhogy eddig alsó hangon 16.000-nél tartunk.
Szerintem ez qrvára nem egy doboz cigi ára.
@DK-s
Ne számoljunk, mert értelmetlen az érvelésed. Egyfelől mi köze az órabérednek ahhoz, hogy egy termék mennyibe kerül? Ennyi erővel bármit elvihetnél fizetés nélkül a boltból, mondván, már három órája járkálsz utána, tehát írjanak neked jóvá hatezret az árból.
2. Pontosan milyen funkciók miatt lenne szüksége bármely végfelhasználónak a Pro változatra? Sorolj fel, kérlek 3 olyan funkciót, ami nélkül nem lehet élni, és csak a Pro változatban elérhető.
#9-nek:
Már megbocsáss de had döntsem el én, hogy hogyan gazdálkodom az időmmel.
Amikor meg tudnám venni az munkaidőbe esik, és legalábbis én, pénzből élek. Tehát nem fogom a 2000 forintos órabéremet erre elbaxni.
És ha már úgyis illegális, akkor miért szereznék be egy fostalicskát a pro helyett?
Nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!