Miért kell ehhez az álláshoz jogsi?
Már nem ez az első ilyen amit látok a piacon.
Miért kell ezekhez az állásokhoz jogsi?
Nálunk az IT-sek között volt egy srác akinek volt ugyan jogsija, de kategorikusan kijelentette, hogy 1: céges kocsit nem vezet, 2: hétfőn és pénteken nem megy sehova, csak k-sz-cs napokon hajlandő külső telephelyekre menni. Tehát ha csütörtökön tönkrement valami, akkor keddig várni kellett.
Hát nem volt valami hosszú pályafutása.
Engem az jobba izgat, hogy egy eon ügyfélszolgálatosnak miért kell B jogsi? Van egy elméletem: bejárás, és/vagy átvezényelhetőség.
Taxizáshoz minek kell jogsi?
Megy a kocsi anélkül is. Legalább nem tudja elvenni a rendőr. :)
Szerintem is lóti-futi miatt fog kelleni a kocsi.
Nyipván akúnek nincs jogsija, azt egyszerűen nem veszik fel. Nem értem miért vetetted fel ezt a taxis megoldást 😃
A jogsi egy vidéki településen amúgy is teljesen alapvető elvárás az élet minden területén, nem csak a munkában. Csak BP-en elképzelhető, hogy nem fontos a jogsi. De egy lóti-futi csicska melósnak ott is elvárhatják
. De egy lóti-futi csicska melósnak ott is elvárhatják"
Takarodsz!
Tönkremegy egy gép, akkor nem állsz neki vacakolni a megrendelésekkel, csomagautomatázással, jön-e a futár, stb. hanem bepattansz a kocsiba és elmész venni egy alkatrészt ami kell.
Ha annyira sem vagy proaktív és önálló, hogy kitaláld miért kell egy mukakörhöz jogsi, akkor ne is jelentkezz.
Hogy tudsz otthonról dolgozni?
Miket kell csinálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!