Miért kell ehhez az álláshoz jogsi?
Figyelt kérdés
Már nem ez az első ilyen amit látok a piacon.
Miért kell ezekhez az állásokhoz jogsi?
2022. dec. 19. 21:07
1/30 anonim válasza:
Azért, mert rendszergazdaként megeshet, hogy ki kell menned a távoli telephelyre fizikai jelenlétet igénylő feladatokhoz (hardvertelepítés és -csere, hálózatszerelési feladatok, stb...) vagy egy sürgős vészhelyzetben akár otthonról is tudnod kell beugorni.
2/30 anonim válasza:
Szerintem mert nem bizosítanak melléd sofőrt amikor ki kell menned telephelyekre. Ha olyan állásra vágysz amihez a cégesautó mellé sofőr is jár akkor főpolgármesternek jelentkezz.. :)
3/30 anonim válasza:
Itt a lényeg: "asszisztens pozícióba" Azaz: kifutófiú leszel az IT-s mellett. És buszon macerás elhozni 2 lapos TV-t.
4/30 A kérdező kommentje:
És ha valakinek nincs jogsija, az mehet taxival?
2022. dec. 19. 21:33
5/30 anonim válasza:
4. Hogyne! Sőt, akár kocsit is bérelnek neked, sofőrrel. Meg ebédszünetekre egy francia séfet.
6/30 A kérdező kommentje:
Nyilván én fizetném ki úgy gondoltam
2022. dec. 19. 21:43
7/30 anonim válasza:
6.-ra, a kérdezőnek. Aha. 250-es fizuból, havi 60-100-at TAXIRA?
8/30 A kérdező kommentje:
Honnan veszed a 250 es fizut?
Havi 60-100 az nagyon sok.
Akkor taxiznék ha valamit szállítanom kéne pl laptop, meg ilyesmi.
2022. dec. 19. 22:45
9/30 anonim válasza:
Hát ez tényleg ilyen nettó 250-280 ezres állás.
10/30 anonim válasza:
Olvass már a sorok között!
Te leszel a TEFU-s!
Aztán próbaidő végén megkapod az R1-es szintet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!