Hogyan működik ez ?
sziasztok a meg csináltam a pc game pass-t a gépemen 300ft ugye a kezdő hónap és utána ugy tudom hogy 3000 ezer ft hó naponta de hogy működik ez ?
tegnap fizettem elő rá és pont 30 nap múlva jár le a előfizetés? mert én 10-dikén szoktam fizut kapni és akkor aktiválódna automatikusan a előfizetés mert ezt írta mikor regisztráltam hogy a előfizetés automatikus
akkor 30 nap múlva le jár és utána 10 napig nem tudok játszani még a fizum meg nem kapom hogy újra aktiválódjon ?
meg ugye nekem a pc game pass van de van olyan is aminek a neve ultimate az miben jobb ? meg éri inkább arra előfizetni ?
Most nem nyelvtan náciskodásból, de olyan hogy 10-dikén nem létezik.
Olvasd össze: tízdikén. Értelmes szó? Nem.
Ha egy hivatalos levélbe ilyet beleírsz először körbe röhögnek, utána meg nem vesznek komolyan.
Vagy írd le rendesen: tizedikén, vagy: 10-én.
Sorszámnál ez a dik-ezés... hagyjuk is inkább.
A kérdésre meg a válasz: ha van pénz a bankkártyán akkor 30 naponta levonja az összeget, ha nincs akkor nem újítja meg az előfizetést. Ennyi.
el nézést kérek! akkor egyszerűsítve 10-én kapom meg a fizetésem mindig akkor kapom és ha 30 nap múlva le jár akkor 10 napot kell várnom hogy újra élvezzem a game pass kínálatát
kb olyan mint a netflix mert ott is ez volt a bajom hogy 30 nap múlva le járt és 10 napot kellett várnom hogy újra nézhessem a filmeket rajta mert rá 10 napra kaptam meg a fizetést
csak aszt hittem hogy ez a game pass más na mind1 köszi a választ azért!
"3000 ezer ft hó naponta"
Az emberes pénz játékra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!