Friss diplimás, pályakezdőként szofterfejlesztőként vagy teszt automatizálóként mennyi a fizetés?
Figyelt kérdés
Munkát keresek jelenleg és fentebb említett állások érdekelnek. Azonban nem tudom, hogy ilyen esetben mi az ideális bér, ami még nem pofátlanul magas, de nem is kevés.2022. dec. 1. 11:56
1/4 anonim válasza:
Hát, ha tényleg semmi munkatapasztalatod nincs a területen a kötelező szakmai gyakorlaton kívül és a diplomád legalább szakirányú, akkor 400-500e bruttót mondanék.
2/4 anonim válasza:
Attól függ hol
Pesten 5-700 körül, borsodban, baranyában jó ha 300-at adnak
3/4 A kérdező kommentje:
Csak szoftvertesztelői tapasztalatom van, melyet az egyetemi éveim alatt szereztem. Ritkán volt egy-egy fejlesztői projekt, amiben részt vettem, de nagyon elenyésző.
Köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 1. 13:17
4/4 anonim válasza:
Szoftverfejlesztésnél nem releváns, hogy hol vagy, mert a normálisabb helyeken mindenhol HO van.
Egy 600-700 bruttót nyugodtan kérhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!