Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SSD-n elég csak szimplán a...

SSD-n elég csak szimplán a lomtárban törölni a dolgokat hogy végkép eltűnjenek és az elfoglalt hely is felszabaduljon?

Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 06:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Értened is kéne ami ott le van írva. :)

Filerendszer hiba (RAW) miatt eltünt fileok menthetők ssdről is. A Trim kikapcsolása esetén is (sata ssdn) van visszanyerésre esély (pont mint hdd nél). De normális ember nem akarja tiltani a trim-et. Mert csökkenti az ssd sebességét és élettartamát is.

2022. nov. 28. 11:35
 12/13 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

Gyakorold még kicsit a szövegértelmezést:

"VÉGKÉP eltűnjenek ÉS az elfoglalt hely IS felszabaduljon?"

2022. nov. 28. 19:48
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#12 ha engem se tudnak akkor mast tudnak?

ketto PP a vegkepp eltorolni

miert lenne somszoros felulirasra lehetoseg ha egyszedes elegendo lenne a "vegkep"hez?

#11 amugy azert linkeltem mert EaseUS nek nagyon jo progijai vannak

meg mintha ott is leirna windowsos lehetoseget

hogy van nagyon hosszadalmas modszer is ami bitrol bitre felulirja az adatot

csak miert fontos ez ennyire? kerdesbol megse erzodik ez a vegkepp eltorolesi vagy hiaba van ott ez a szo

Amugy pedig azt hiszem itt irtam hogy ha van barmilyen masolata mondjuk online es osszevan kapcsolva valamivel akkor automatikusan visszaallithatja pl. Es azt hiszi hogy azert mert ssd t nem jol torolte es ujra torli majd egyre komolyabb progikkal amig ra nem jon hogy vegkepp eltorolni semmit se lehet napjainkban, mert meg titkositva van a folyekony aluminiumos fegyver

2022. dec. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!