Ti milyen játékokat szerettek, mivel foglaljátok el magatokat?
nagyon szeretm a Bethesda jatekait mondhatni lejobban
Morrowind es reszei (ez regi de modern gepen alapjatek is eleg szep de gondolom van mar par MOD hozza (engem nem erdekelnek modok annyira) meg az a gond vele hogy kicsit oregebb a jatekmechanizmusa (az ujabb porgosebbekhez kepest, de ha tudsz angolul (meg magyarositas is van hozza) akkor elehet vele lenni)
van hozza kiegeszito
no de az ujabb reszek es azok kiegeszioi még ma is eleg jok lehetnek finyasaknak is
Oblivion
Skyrim
Fallout 3
Fallout ("3") New Vegas
Fallout 4 el még sajnos nem tudtam jatszani ahogy elneztem hatalmas helyet igenyel, ami egy dolog de netrol ennyi "sosem jon" le...
szoval majd ha lesz par milliardom valoszinu akkor tudok jatszani vele
nexusmods on kell keresgelni modokert
jo a New Vegas t az Obsidian csinalta, de nem mondhatni hogy egyedi mechanizmusu es engineu lenne, igy "mindegy" hogy ok csinaltak legnagyobbreszt de kiadonak megmaradtak
sajnos a tobbi jatekuk nem tudtam még jatszani pedig azok is kivaloak lehetnek (kicsit olvasgatam mar parrol)
lentebb fel van sorolva a tobbi jatekuk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!