Kezdő videókártyának mit ajánlotok?Ami nem túl drága de nem is a legolcsóbb.
CS:GO
Valorant
stb...
Szerintem ezekre felesleges venni 2070-t, nem is értem az első 2 hozzászólást.
Ezekre még egy 1050Ti is röhögve elég és 20-30 ezer Ft-ért megszerezhető használtan.(az gyakorlatilag le is fedi az e-sport címeket és minimális a fogyasztása, szóval mehet kb. bármilyen PC-be)
Ezekre felesleges a 2070, de van ott egy stb is a felsorolás végén. Valorantra elég a GTX1050Ti is, de Apexre már nem árt egy erősebb kártya, ha meg felpattintaná a Warzonet is akkor meg...
Én ma már nem nagyon mennék GTX1660/RTX2060 alá, ha benne van annak a lehetősége hogy ezeken kívül mást is tolna.
Ezek elég kis igényű játékok.
Akár egy rx580 is elég lehet
30 ezerért adnak 8GB VRAM-osat is már
Nyilván azért jó lenne tudni, hogy mi a konfig, amibe bele fog kerülni, meg egy kb keretet is.meghatározhatnál, illetve ha.cél a stabil 144 fps egy 144hz-es monitorhoz, akkor akár lehet nyipván több fog kelleni, de ida már nem lesz elég egy pl 2-4. gen i5 proci sem. Szóval láss el infóval, hogy tudjunk javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!