Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért ilyen drága a videokártya?

Mért ilyen drága a videokártya?

Figyelt kérdés
sziasztok készülök venni egy videokártyát nem aszt mondom hogy nincs meg rá a pénzem de olyan drága hogy az nem igaz vga neve gtx 1050 ti 4 gb oc pcx.hu elég barátságos ára van 66 ezer ft van mikor 70 de az fölé sose ment még de félek rendelni mert akár mi baja is lenne akár hibásan érkezne meg vagy szálit ás közben sérülne meg oké garancia de nem sok jót halottam pcx garanciairól inkább gondoltam meg veszem egy közeli boltban 2 boltot is meg néztem de ott 80 ezer ft az ára szinte ezért az árért gtx 1060 3G kártyát veszek de ez már túl erős lenne a processzoromhoz ami i5 2400
2018. márc. 26. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen nyelven van a kérdés?
2018. márc. 26. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Uramisten, ha nem lenne kötelező a kérdőjel, akkor 1 írásjelet se láttunk volna ebben a fantasztikus kérdésben.
2018. márc. 26. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Neked nem videokártya kell, hanem helyesírási és mondatszerkesztési tanfolyam, de sürgősen!
2018. márc. 26. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ennek probald elmagyarazni :) mennyit fogna fel a valaszbol???
2018. márc. 26. 18:51
 5/10 A kérdező kommentje:

siettem írni mert mentem valahova ezért írtam egybe a kérdést

de sajnos mindig vannak itt olyan emberek kik mindig mást írnak mint amit kéne de inkább fel teszem máshova a kérdésem

mert ha hibázik a kérdező annak nem is kell segíteni igaz ?

2018. márc. 26. 19:21
 6/10 A kérdező kommentje:
mert ha helyesírást akartok látni olvassatok könyvet ott van helyesírás bőven
2018. márc. 26. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Latom, rohanas az eleted :)
2018. márc. 26. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Én személy szerint azt gondolom, hogy aki ilyen kib#szott igénytelen, mint ez a kérdező annak valóban nem kell segíteni.

Ahogy a buszról is leszállítják a hajléktalanokat vagy egy elegánsabb étteremből is elküldik aki szakadt melegítőben akar bemenni, így innen is húzzon inkább a francba, aki egy értelmes magyar mondatot nem tud leírni.

2018. márc. 26. 22:32
 9/10 tabaki ***** válasza:
A válasz egyetlen összetett szóban közölhető, de remélem, senki nem rontja el ezt a „Mátyás király Gömörbe'” játékot. Nem kell annyira lesajnálni az olvasást, egyéb haszna is van ám, mint az emberszabásúvá válás.
2018. márc. 26. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:

66 ezer barátságos?

En orulok hogy neg 53e-ert szereztem egy olyan tulárazott kártyát aminek 45k lenne a normalis ára

2018. márc. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!