Drága videokártya?
sziasztok egy uj gép tervezés elött állok
nézegettem a mostani csucs kártyákat és annyiba kerül mint amennyiért a gépem vettem anno nem panaszkodom most is egy erös kártya van a gépemben rtx 2070
de lassan egy uj gépet kell vennem
keret 600k ennyiböl a közel jövöben össze tudok rakni egy jo gépet a drága kártyák ellenére is ?
2070el, huzd ki még pár hónapot.
el tudod adni a 2070et olyan 220ert, de nem er 180ezerrel tobbet pl a 3070
külföldön vásárolni rossz garancia végett
2070 et el tudom adni 220-ért? ilyen drága volna? pont ennyiért vettem 2 éve :D
3070 ÉRT sokallod 250-300 at? ha igen akkor van erösebb is 300 ezerért?
Ha 3070 et, meg hasonló kategóriájú procit akarsz akkor nem, vagy csak akkor ha minden máson spórolsz. Nem csak a kereted miatt, hanem mert nehéz kártyához jutni, a mai állás szerint tavasz végéig egészen biztosan nem fognak változni az árak\elérhetőség, 3080\3060ti ből szinte semmi sem lesz, 3090 ből elvétve, 3070 ből kicsit több, de abból is rohadt kevés, és amit találsz az is 60-100 százalékkal túl lesz árazva.
#5 a világon sehol nem kapsz 3070 et 150-200 ezerért ma, az a bolt amelyik msrp n írja ki az árat nem rendelkezik semmiféle készlettel. Egyedül azok kaptak ennyiért akik közvetlenül az nvidiatól vettek a megjelenés talán első hetében, senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!