Megéri ezt a laptopot megvenni? (ASUS VivoBook Pro)
Figyelt kérdés
Most elég jó áron van ez az Asus laptop, gondolkodom hogy megveszem. Általános felhasználásra kell illetve néha játékra is használnám.
#ASUS VivoBook Pro
2022. nov. 4. 07:38
11/14 anonim válasza:
Lecsúsztam róla, mennyi volt ez a gép?
12/14 A kérdező kommentje:
Már sajnos nem emlékszem, de tegnap sikerült vennem egy laptop-ot, nagyon jó áron.
2022. nov. 20. 12:21
13/14 anonim válasza:
Köszi, közben kiderítettem 300.000 Ft volt. Köszönöm a linket, tényleg nagyon király ennyiért ez is... Régi gépem Asus TUF, töb bév használat után is mint az új olyan volt, sajnos az én hibámból kiflyólag végleg megadta magát. Jó választás volt, sok örömet hozzá! :)
14/14 A kérdező kommentje:
355.000 Ft volt a laptop amit sikerült megvennem. Sztem ez nagyon jó ár egy 17colos laptopért. 16Gbmemoria+3050ti
2022. nov. 21. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!