Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri megvenni a linkben...

Megéri megvenni a linkben található laptopot?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Egyáltalán nem értek a gépekhez, hogy mi jó, mi rossz, csak használni tudom.

Amit csinálok és ami kellene:

-rajzoló programot tudja vinni gond nélkül, mert képregényt rajzolok és már a harmadik programon vagyok túl, mert lelassul, nem bírja a gép és magától kikapcsol

-nagyrészt a rajzolás miatt, sokat van bekapcsolva, viszont az alvás, aztán a későbbi munka miatt kb 5-6 órát lesz bekapcsolva

Igazából ennyi. Nem akarok játékokat letölteni, csak egy jó rajzos programot, ami nem adja be a kulcsot és nem csapja agyon a gépet, úgy felmelegszik. Ezen kívül csak filmezek, keresek, írok, zenét hallgatok, chatelek, semmi egetrengető.

Monitort nem akarok, csak laptopot. Az asztalomon így is alig fértem el, amikor az volt, a gépház pedig majdnem a fél asztal alatt foglalta a helyet, alig tudtam mozdulni + mindegy mennyire teszem hátra, így is kiég a retinám a nagy képernyőtől.

[link]

2020. aug. 24. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a 14" kijelző nagyon kicsi...minimum 15" vennek, de lehet h 17".
2020. aug. 24. 23:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsi, főleg ha rajzolsz, én is szoktam néha, egy 15,6"-os laptopon, hát éppen hogy kibírható :D Ebben az árkategóriában, és ha mindenképp Mediamarkt, akkor ezt ajánlom inkább:

[link]

Még egy kisebb Nvidia vidikártya is van benne, rajzoláshoz jól jön. Annyi, hogy windows nincsen rajta, de ha van ismerősöd, aki rá tudja tenni, akkor nem probléma.

2020. aug. 24. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!