Megéri megvenni a linkben található laptopot?
Szép estét!
Egyáltalán nem értek a gépekhez, hogy mi jó, mi rossz, csak használni tudom.
Amit csinálok és ami kellene:
-rajzoló programot tudja vinni gond nélkül, mert képregényt rajzolok és már a harmadik programon vagyok túl, mert lelassul, nem bírja a gép és magától kikapcsol
-nagyrészt a rajzolás miatt, sokat van bekapcsolva, viszont az alvás, aztán a későbbi munka miatt kb 5-6 órát lesz bekapcsolva
Igazából ennyi. Nem akarok játékokat letölteni, csak egy jó rajzos programot, ami nem adja be a kulcsot és nem csapja agyon a gépet, úgy felmelegszik. Ezen kívül csak filmezek, keresek, írok, zenét hallgatok, chatelek, semmi egetrengető.
Monitort nem akarok, csak laptopot. Az asztalomon így is alig fértem el, amikor az volt, a gépház pedig majdnem a fél asztal alatt foglalta a helyet, alig tudtam mozdulni + mindegy mennyire teszem hátra, így is kiég a retinám a nagy képernyőtől.
Szerintem is kicsi, főleg ha rajzolsz, én is szoktam néha, egy 15,6"-os laptopon, hát éppen hogy kibírható :D Ebben az árkategóriában, és ha mindenképp Mediamarkt, akkor ezt ajánlom inkább:
Még egy kisebb Nvidia vidikártya is van benne, rajzoláshoz jól jön. Annyi, hogy windows nincsen rajta, de ha van ismerősöd, aki rá tudja tenni, akkor nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!