Mi a véleményetek a linkben található MP3 lejátszóról? Érdemes megvenni? Gyanús, hogy ennyire levitték az árát + szállítási költség sincs.
A lejátszónak egyáltalán nem gyanus az ára, ezek ennyibe kerülnek, 20-40 percet működnek egy töltéssel.
A kinézett butatelefon pedig képes az mp3 lejátszásra, és nem 40 percet fogja bírni, hanem órákat.
Értem, köszönöm. Akkor ez kilőve. Keresek jobbat. Nem láttam, hogy lehet, mindenesetre inkább mp3-at választom. Azon a telefonon csak telefonálni szeretnék.
Ment mindenkinek a zöld kéz.
Ja és még valamit szeretnék írni az mp3 lejátszóról.
Ezeket Kínából rendeli meg az oldal, kb 1 dollárért, a vevők címére, nekik meg kifizeted a kb négyszeres árat
.
Ezt olvashatod az oldalon:
"A termékeket közvetlenül a gyártótól szállítjuk, akik a www.csomagpostas.hu weboldalon
reklámozzák termékeiket és a kézbesítés a feltüntetett időben történik, ami 20 – 45 nap a gyártó
elküldésétől számolva. "
Ez az átlagos kínai szállítási idő, nekem kn 1 hónap alatt szoktak megérkezni, meg is találtam hogy milyen lejátszót árulnak:
Ez egy kutyaközönséges dropshipping oldal. Mindössze annyit csinálnak, hogy te kifizeted neki az 1500 forintot, ő meg a te címedre megrendeli Wish-ről 1 dollárért, a maradék 1200 forint az ő haszna.
Olcsó kínai cucc, működik, amíg működik aztán dobhatod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!