Megéri megvenni ezt a laptopot?
125 ezer lenne nekem újonnan. Irodai alkalmazásokra kellene, esetleg photoshop, szövegszerkesztés.
Nem játszanék rajta soha, viszont szeretném, hogy megbízható és gyors legyen pár évig még.
Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz) • Microsoft Windows 10 Home • 4GB DDRL3 1600MHz SDRAM • 256 GB M.2 SSD • 15.6" FullHD (1920 x 1080) matt LCD kijelző • Intel® HD Graphics 5500 integrált grafikus vezérlő • GigabitLAN RJ45 (1 db) • Wi-Fi 802.11 b/g/n • Bluetooth 4.2 • HDMI (1db) • USB 2.0 (1db) • USB 3.1 (2db) • SD/SDHX/SDXC-kártyaolvasó • HP webkamera beépített digitális mikrofonnal • Garancia: 36 hónap
125 ezer.
#2 linkelj neki...
lenyegeben ar/ertekben jo csak regi es gyenge
valoban modernebb jobb lenne DDR4 es 7000 vagy meg ujabb szerias Intelel
SSD 265 az oke
Köszi a válaszokat!
Tudnátok ajánlani jobb gépeket?
Előny a 13.3-as kijelző.
#5 SSD az, es hat ilyen arban mar az is orom ha 256 os es nem 128 as
ez fele akkora ha nem lenne nyilvanvalo
azert 2szer akkora tarhely mar nem rossz, ugy hogy 128 is turheto lenne csakhat ebbol majd fele lesz igazabol csak ha a rendszer es minden alap cucc rajta van
ezert keves ekkora
512 vel nem nagyon lesz, meg 150 korul se nagyon lesz
hdd vel vegye? Kevesbe jo azert olyant venni
#6 ajanlottam es irtam is
te olyanz linkeltel amit kb. 30ezerrel olcsobban tudsz megvenni vagyis
150-160 ert jobbakat persze hogy tudunk
es azokat is vedd meg 30 al olcsobban ennyi :D
125 ert mar nem nagyon lehet csak piciket jobbakat
amik olyan kicsik 13 azok dragabb kategoriasok, vagy hasonlo vagy meg gyengebbek lesznek
hiaba keresgeltem nem talaltam
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!