Érdemes lenne ezt a laptopot megvenni ezt a laptopot?
Szia!
Ha szuksegbol veszed fel ra a hitelt, akkor fölös, ha csak reszletfizetesi kenyelem szempontbol, akkor belefér. De ha ismersz valakit, akkor 60 ezerbol ossze lehet dobni egy olyan gépet, ami a celjaidnak megfelel. Laptopot is es pct is 40-70 ezerbol ki lehet hozni. En 2015ben 60ezerbol hasznalt alkatreszekbol egy haverommal osszerakattam egy asztali pct, azota eladtam, de joban vagyok a tulajjal és a mai napig lefagyas, lassulas nelkul mukodik, meg egy GTA 5 szintu jatekot is medium/high grafikan hibatlanul viszi.
Öcsém ugyan igy tavaly 60bol egy Lenovo laptopot rakatott ossze egy spanjaval. En tavaly megléptem, hogy egy 600 ezres laptopra 0% THMes hitelt felvettem, 2 havi fizetesem lenne kb, szoval 3-4 honap alatt felre tudtam volna rá rakni, mivel más kotelezo kiadasom nem sok van, szvl nem szuksegbol vettem fel, csak kenyelmesebb hogy konkretan reszletre fizetem ki aprankent, mint hogy par honapig szukosebben eljek, plusz valoban vissza nem tero akcio volt rá. De en picit komplexebb dolgokra hasznalom, nyilvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!