Ez megérheti? Mennyire lenne alkalmas játékra, mondjuk Minecraft?
2022. okt. 24. 23:06
11/19 A kérdező kommentje:
Nekem egy Asus Gaming TUF FX 505 laptopom van, ezt a 9 éves Húgomnak szánom.
2022. okt. 26. 12:37
12/19 anonim válasza:
Arra teljesen jó, hasonló laptoppal minecraftoztam Lunar klienssel nyaralás közben, nem volt hú de magas fps de a hugodat úgy sem fogja zavarni.
13/19 anonim válasza:
Hagyd ezeket a elitistákat, játékgépnek tökéletes valamint fingjuk nincsen a minecraft optimlaizációról. Egy kis modolási tudás kell vagy lunar és jó vagy. Meg persze magán az OS-en is lehet optimalizálni, letörölni a haszontalan windows kellékeket stb, de ja a minecraft nem egy nagy igényű játék mint ahogy beállítják. Akkor az ha 60 fps-t szeretnél 15-ös render distancen, de kétlem hogy a húgodat zavarná hogy nem 60 fps és nem fancy grafikán játszik.
14/19 A kérdező kommentje:
Na. Hát megjött ma, igazából simán viszi, semmi mód nem kellett hozzá. Vagy legalábbis azon kívül amit a torrenttel letöltöttem az 1.17-es verziójú és Optifine, de Én nem értek ehhez. :) Viszont annyi kérdésem lenne, hogy hogyan tudnánk LAN-on játszani Egymással egy már elkezdett egyjátékos Világommal? Amúgy köszönöm szépen a válaszokat! :)
2022. okt. 27. 16:55
15/19 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem már. :)
2022. okt. 27. 16:57
16/19 anonim válasza:
Szupi! Tudtam én hogy nem kell egy bika gép. Jó szórakozást!
17/19 A kérdező kommentje:
Illetve mégsem. Hamachival próbálkozom ahogy iDark mutatja a videóban, de nem sikerül.
2022. okt. 27. 17:06
18/19 anonim válasza:
Angol tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=a5JEKd3Xm_A
Nem kell Hamachi, elég az, ha megtudod az ip címed (akár az is elég ha beírod googlebe hogy "what is my ip"), utána, nyisd meg a világod, és a beállításokban lesz egy olyan, hogy lan világ nyitása. Indítsd el, és a húgodnak be kell írni az ip címet, utána kettőspont, és a számot amít írt a lan világ nyitásánál, azt a kettőspont után kell írni.
Például: 123.123.12.123:123456
19/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez meg van, de azt írja ki csatlakozáskor, hogy belépés sikertelen, érvénytelen munkamenet. Tűzfalakat már kikapcsoltam mind a két gépen.
2022. okt. 27. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!