Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Command blockban hogy tudok...

Command blockban hogy tudok destroyolni?

Figyelt kérdés

Tehát megszeretném úgy megcsinálni a tűzijátékot egy maphez, hogy ha egyserráállok egy pressure platere akkor onnantól folyamatosan menjen fela tűzijáték a lövöldöző cuccból. az alap megvan mar csak commandokkal kéne megcsinálnom, hogy egy redstone torch-t odarakjon MAJD szét is törje. az első command blockba szépen beleírtam hogy /setblock -237 90 525 minecraft:redstone_torch és ha rálépek a pressure platere akkor szépen oda is rakja és lövi az égbe őket. VISZONT kéne egy olyan command utána ahol szét is töri, hogy ez a folyamat folyamatossan lőjje ki magából a tűzijátékot. megpróbáltam ezt az airdestroyt de semmi.. valakinek van ötlete? (youtube-on nem nagyon akarják úgy mutatni ahogyan nekem kellene jelenleg..)

Köszi majd a válaszokat :DD

2022. szept. 22. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Pehet nem olyan szép megoldás, de ha bármi mást raksz ami nem ad redstone jelet akkor azzal már jó vagy. Vagy ha ezt nem akarod akkor nincs olyan hogy setblock air?
2022. szept. 23. 05:54
 2/7 A kérdező kommentje:
A set air-t már megpróbáltam csak sose működött, még akkor sem ha chainbe raktam a command blockokat vagy nem..
2022. szept. 23. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hmm, akkor marad hogy beallítod mondjuk stone-ra és akkor nem kap redstone jelet
2022. szept. 23. 07:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Majd ma kipróbálom köszönöm a választ :D
2022. szept. 23. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
/setblock x y z Minecraft:air replace
2022. szept. 24. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha azt szeretnéd, hogyha ráállsz a lapra, akkor lőjön, és ha nem, akkor ne, akkor 2 kikötést kell csinálni redstone-nal, egyiket csak simán parancsblokkra kötni, a másikra fáklyát tenni, jelfordítóként. Az egyik blokkba azt írod, hogy jeladót rakjon le, a másikba meg azt, hogy levegőre cserélje. (ugyanarra a koorinátára). Ezután a jeladó valahol máshol, a dispenseres bekötésnél egy pistonra lesz rákötve, ami egy olyan blokkot mozgat, ami átengedi a jelet, és ha eltolja, akkor nem megy át a jel az órajelgenerátorból (ami segítségével folyamatosan lő a dispenser)
2022. szept. 24. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég egy dugattyú illetve 2 observer, ha ráállsz a platere akkor kiad egy jelet a dugattyúnak, ami hozzátolja az egyik observert a másikhoz és szemben lesznek ezzel (ideiglenes) örök jelet triggerelve kezdi el kilőni a tűzijátékot
2022. szept. 25. 01:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!