Ez megérheti? Mennyire lenne alkalmas játékra, mondjuk Minecraft?
Minimum gépigény:
CPU:
Intel Core i3-3210 / AMD A8-7600 APU or equivalent
RAM:
4 GB (2GB free)
GPU:
Integrated: Intel HD Graphics 4000 (Ivy Bridge) or AMD Radeon R5 series (Kaveri line) with OpenGL 4.41 Discrete: Nvidia GeForce 400 Series or AMD Radeon HD 7000 series with OpenGL 4.4
Windows 7 or later, OS X 10.9 Maverick, Linux: Any distribution from 2014 or later
STO:
~180 MB for program data, though worlds can drastically increase this amount. 1 GB should be enough for a normal amount of maps, resource packs, etc.
NET:
Internet access is required for multiplayer, unless the server is on the LAN.
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel Core i5-4690 / AMD A10-7800 or equivalent
RAM:
8 GB (4GB free)
GPU:
GeForce 700 Series or AMD Radeon Rx 200 Series (excluding integrated chipsets) with OpenGL 4.5
Windows 10 or later, OS X 10.12 Sierra, Linux: Any distribution from 2014 or later
STO:
4 GB
RAM-ból 8 giga kell, ez 8 gigás? Akkor a RAM is gyenge láncszem?
CPU: Intel Core i5-3320M 4x3.6Ghz Turbo 3.Generáció Vagy ez a gyengeláncszem? i5-ös procit írnak ott is (( és ez az ajánlott, nem a minimum gépigény )), ennyivel gyengébb ez, mint az? Én ezeket azért kérdezem, mert nem értek nagyon hozzá. És attól, hogy az a válasz, hogy minden gyenge, Nekem az nem mond sokat. Vedd úgy, hogy tanulni szeretnék, és rájönni, hogy pontos mely paramétereket érdemes ilyenkor nézni.
Hidd el elfut az, csak rakd fel a Lunar klienst vagy a fabric optimlaizációs modjait, a Starlight, Sodium, és még van egy amire most nem emlékszem.
Egy 2GB ramos gépen elfut velük szerintem az mc, Lunarral jobb gépeken 2000 fps körülit tudsz kapni szóval szerintem simán elviszi 30-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!