Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rtx 3060 Ti, i512400f mellé...

Rtx 3060 Ti, i512400f mellé mi kéne még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig idáig jutottam el,hogy rtx 3060ti,illetve i512400f😬😆 Tudnátok a többiben segíteni,hogy mi kéne még? Mert nem igazán értek hozzá. Alaplapot sem tudom mi lenne a jó, illetve a memória,ssd stb-t sem. Megköszönném,ha segítenéket

2022. okt. 24. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
16gb ram, m.2 500gb, 1tb sata ssd, asus/asrock alaplap
2022. okt. 24. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig idáig jutottam el"

Ha kicsit még lejjebb görgettél volna, még a számtech kategóriát is megtaláltad volna.

Meg még azt is leírhatnád, hogy mit szeretnél csinálni a géppel, mennyi pénzed van rá, stb.

Ami kell még

RAM, SSD, alaplap, táp, gépház, billentyűzet, egér, monitor, hangszóró

2022. okt. 24. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy a többi dolgon belül mit vegyek. Azt tudom,hogy mik kellenek,csak azt nem,hogy ezekhez mi való,illetve mit érdemes,mert annyi minden van,hogy nem tudok dönteni.

Tényleg kevés infót írtam,bocsánat. Összesen 500ezer forintot tudok rá szánni.

Billenytűzet/monitor/egér az van.

Kompetitív játékokkal játszanék leginkább.

2022. okt. 24. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egy B660-as alaplapot vennék ezek alá, hiszen nem k-s proci. Ramból 2x8gb 3200mhz-esek jók ezek mellé, mondjuk HyperX. Ssd-ből, ha a keret engedi akkor vehetsz 2db m.2-t is, persze ehhez olyan alaplapot kell venni amibe 2db is belemegy, mondjuk Samsung, sima 980-as vagy 970 evo plus. De a satás ssd se rossz, mert pl steames letöltésnél vagy epicesnél mutatja nekem, hogy milyen sebességgel ír az ssd-re és ott csak kicsivel sikerült túl lépni a satás változatot, a satás ilyen 500-at tud kb, ezek meg 3000mb/sec körül vannak, de én max 600mb/sec körül használtam ki telepítesnél. (Windows betöltesnél se nagy a különbség amúgy, tesztekben is úgy emlékszem max pár mp.) Egy biztos, nekem jobban bejöttek az m.2-es ssd-k, mert kevesebb kábel van a gépben.

Proci hűtőből Be Quiet, ami nekem bejött. Dark rock 4 mondjuk, de lehet, hogy ezekhez kell kit, hogy fel tud rakni 1700-as lapokra. Én amd-s alapot vettem szóval azokhoz adnak.

Tápból egy 600-as vagy esetleg egy 650-es elég ehhez bőven. Corsair, Be Quiet, FSP, Seasonic ezek jó márkák, mondjuk egy goldos, fél vagy teljes moduláris. Hogy ne legyen egy dzsungel a gép.

2022. okt. 25. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!