Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy a GTA 5?

Miért nem megy a GTA 5?

Figyelt kérdés

most kaptam a gépem rtx 2060, i5 12400f, 16gb 3200mhz memória, ssd, hdd

Szoval elindul a játék csak nagyon szaggat és a feladatkezelő azt mutatja hogy a proci 50%kon míg a vga 5% van. Valaki tudja hogy mi baja vagy valamilyen beállítás lehet az oka? AZ ÉRTELMES SEGÍTŐKÉSZ VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)

2022. júl. 22. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Nincs lekorlátozva az fps?
2022. júl. 23. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Videókártya driver fent van nvidia oldaláról?

Mi a táp típusa? Silány minőségű tápok okozhatnak ilyet.

A játék eredeti?

2022. júl. 23. 06:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a játék eredeti. A táp chiftec element 600w. Szerintem nincs. De a játék úgy szaggat, hogy ha egy kocsival gyorsan megyek akkor néha beleszagadt, de elég gyakran. most kaptam a gépet és elvileg a legfrisseb driverek vannak rápakolva. A válaszokat köszönöm.
2022. júl. 23. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Akkor meg is van a baj, driver legelső amit felteszünk anélkül nem fog menni semelyik játék se normálisan.

[link]

itt ki tudod választani hogy neked melyik van és le tudod drivert tölteni hozzá.

2022. júl. 23. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Azért a biztonság kedvéért, én csinálnék egy driver ddu-t, és újra leszedném a legfrissebb drivereket.
2022. júl. 23. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs driver a gépén akkor nincs mit duduzzon.

De majd leirja mik a fejlemenyek

2022. júl. 23. 11:50
 7/7 anonim válasza:
0%
Mert nincs lába.
2022. júl. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!