Miért nem megy a GTA 5?
Figyelt kérdés
most kaptam a gépem rtx 2060, i5 12400f, 16gb 3200mhz memória, ssd, hdd
Szoval elindul a játék csak nagyon szaggat és a feladatkezelő azt mutatja hogy a proci 50%kon míg a vga 5% van. Valaki tudja hogy mi baja vagy valamilyen beállítás lehet az oka? AZ ÉRTELMES SEGÍTŐKÉSZ VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)
2022. júl. 22. 22:16
2/7 anonim válasza:
Videókártya driver fent van nvidia oldaláról?
Mi a táp típusa? Silány minőségű tápok okozhatnak ilyet.
A játék eredeti?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen a játék eredeti. A táp chiftec element 600w. Szerintem nincs. De a játék úgy szaggat, hogy ha egy kocsival gyorsan megyek akkor néha beleszagadt, de elég gyakran. most kaptam a gépet és elvileg a legfrisseb driverek vannak rápakolva. A válaszokat köszönöm.
2022. júl. 23. 10:10
4/7 anonim válasza:
Akkor meg is van a baj, driver legelső amit felteszünk anélkül nem fog menni semelyik játék se normálisan.
itt ki tudod választani hogy neked melyik van és le tudod drivert tölteni hozzá.
5/7 anonim válasza:
Azért a biztonság kedvéért, én csinálnék egy driver ddu-t, és újra leszedném a legfrissebb drivereket.
6/7 anonim válasza:
Ha nincs driver a gépén akkor nincs mit duduzzon.
De majd leirja mik a fejlemenyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!