Hogyan vihetem át a régi xbox 360 as jatékaim xbox series S-re? A régi konzolt ugyanis el adtam de gta 5 fifa 19 még a régi xbox 360 son maradt!
"If you're trying to run GTA 5 Xbox 360 version on the Series X/S or Xbox One, the game isn't backwards compatible."
maygarul azért nem lehet mert simán nem kompatibilis vele, a FIFA 19-nek így külön nem jártam utána de szinte biztos, hogy akkor azzal is ez elsz a gond.
Amennyiben van netkapcsolat a gépen a játékok és alkalmazás menüben (bal alsó csempe) a Teljes könyvtár menüben meg kell találnod mindent amit arra a profilra vettél és kompatibilis. Sajnos olyan 360 játékok mint a GTA(V) és a FIFA(akárhány) nem kompatibilisek mert a kiadó nagy pénzt szed be abból, hogy külön eladja őket a konzolokra. Emellett az újabb GTAk jóval jobban néznek ki grafikailag és többet is tudnak, így ebben az esetben valamennyire igazolt is a dolog.
Ha megveszed a GTAVt akkor ügyelj arra, hogy több verzió is van belőle. Az Xbox Series lejátssza az összes Xbox One játékot alapból, így azok is fent vannak a shopban. Vannak kiadók akik egy árért odaadják az One / Series verziót is, de a Rockstar és EA nem ilyen.
Tehát külön kapható az Xbox One változat és a Series X|S változat. A Series az One újításain felül kicsit szebb grafikát, nagyobb fpst (30 helyett 60) és jóval gyorsabb töltést nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!