Vettem egy laptopot, de nem tudok megbarátkozni a 13 colos mérettel..Azt hittem elég lesz, de nem. Hogyan tudnám visszavetetni a bolttal? Vagy meglehet szokni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 08:12
1/6 anonim válasza:
Hát ha boltban vetted, akkor kb sehogy. Csak a jóindulatukon múlik.
Ha rendelted és még benne vagy a 14 napban, akkor visszaküldheted.
2/6 A kérdező kommentje:
ettől tartottam. mediamarktban vettem, személyesen.
2022. okt. 12. 08:33
3/6 anonim válasza:
Nem kötelesek visszavenni, de ez nem az jelenti hogy ne ajánlhatnának fel bármilyen lehetőséget (pl. azonos vagy magasabb áron való cserevásárlás). Próbáld meg, legfeljebb nemet mondanak és megszokod vagy eladod mint vadiúj csak kipróbált eszközt valamivel áron alul.
4/6 anonim válasza:
Ott talán kicserélték volna 3 napon belül. Most adhatod el.
5/6 anonim válasza:
Nekem teljesen bejön a 13"-os méret, 15.6-osról váltottam. Szerintem megszokható.
6/6 Morzsi007 válasza:
Nekem 12,5”-os, amit néha használok, de nem kell nagyobb, így jóval könnyebb, mobilabb, mint a 15” felettiek.
Egy próbát megér, lehet nem szórakozik a Media Markt és visszaveszi, de ha nem, az is teljesen rendben van, erre nincs törvény. Ezért kell online rendelni, amit lehet, ott nincs ilyen probléma 14 napig visszaveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!