Legális online vásárlásnál más országot megadni?
Két dolog fog történni:
1. Magyarország helyett Kazahsztánnak fogja az eladó fizetni az adót. Ha ezt a NAV megtudja, bevasalhatja rajtad a hiányt. De 99% hogy tojik rá, mivel ez nem egy akkora összeg amivel megéri foglalkozniuk.
2. Ha probléma adódik és a support kéri az adataid, photoshopolnod kell egy kamu igazolványt amin a kazahsztáni cím szerepel.
Battle.net esetében én is fontot használok, régen is jobban megérte minden mert fontban annyival kevesebb volt minden hogy forintba számolva jobban jött ki az ember mint az euros árakkal.
Ilyen választós rendszer meg asszem pl G2A-n van, pár hónapja pont nem vásároltam ott de ott rémlik, én ott mindig 0%-ost adok meg nem tudom mi pontosan a listában, de van ahol o% VAT vagy miként van kiírva, minek fizetnék többet, hogy tömjem valamelyik ország adóhivatalát? Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!