Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a laptopokról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ezekről a laptopokról? Melyik a legjobb, legkevésbé jó? Nem játékra kellene, csak internetezéshez, filmekhez, Word-höz. Előre is köszönöm!

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 16. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ha már 260k-t is rászánsz akkor inkább ezt ajánlom:

[link]

Igaz "Gaming" de sokkal erősebb, mint a többi, amit felsoroltál.

Vagy ha nyárig vársz, akkor sokkal jobb kezdeményeket kapsz (én pl vettem egy ehez hasonlót 170.000 ft-ért most juliusban).

Annyi, ha ezt választod akkor majd nemárt lejebb venni a processzorhasználatot 100% alá az energiabeállításoknál a windowsban (ezt akár egy youtube video is elmagyarázza).

2022. szept. 16. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
A linkeltek közül a Lenovo Ideapad 5 a jobb konstrukció.
2022. szept. 16. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos nyárig várni nem tudok, mert a jelenlegi laptopom most haldoklik. Igaz, beleírtam egy 260 ezres készüléket is, mert a Dellek sajnos drágák (bár éppen most találtam egy olcsóbbat is [link] ) de szeretnék 220-240 körül maradni, amennyiben találni ilyen áron is megbízható készüléket.
2022. szept. 16. 17:10
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
50%

HP 1035G1 procison kivul barmelyik jo #1 #3 ban emlitett is

az tul regi procis a tobbihez kepest

2022. szept. 17. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Egyiket sem tudom javasolni nyugodt szívvel

A 3. az jó, ha kis gaminget is bele akarsz vinni, mert a 1650-nel azért el lehet bohóckodni a 2020-ig megjelent játékokkal mindenképp. Ha nincs gaming, akkor felesleges a dedikált GPU.

1215U vagy 1235U procis gépek ajánlottak már általános netezős intelek közül (jobb integrált grafika, tartósabb). Nagyon jó az árazásuk, közelítik a 11. gent. AMD 5500U szintén okés, mert az meg annyival erősebb többmagos teljesítményben.

A DELL Inspiron egy alacsony minőség, mint a lenovo és asusok. Dellből a Vostro kategóriát érdemes venni, az már félüzleti kategória, brutáljó támogatással, szervizzel, garanciával. Itt akár tudom javasolni a 1125G4 vagy 1135G7 procikat is, mert a minőség kárpótol.

Illetve figyelmedbe ajánlanám az OLED paneles gépeket az ASUS-tól. Nem egy ultra anyagminőség, de az a KÉP(!) mindent ellensúlyoz. Ha csak netezés, és főleg filmezésnél(!) akkor mindenképp egy ilyet választanék. Ez az első számú ajánlásom, Pl

[link]

Mindenképp 16GB RAM-os modellt válassz, mert ezek nem bővíthetőek!

Illetve itt is javasolni tudom még a 11. gen intel procikat. Illetve AMD 5000 széria (5600H pl)

Tehát ha van valami plusz a laptopban, akkor megéri a régebbi gen, mert ár-érték, de ha nincs, csak egy egyszerű fhd ips paneles műanyaghalmaz, akkor már a modernebb cucc legyen benne! 1215U/1235U.

10. gen kerülendő, AMD 4000 szintén kerülendő.

2022. szept. 18. 10:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az új válaszokat is!
2022. szept. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!