Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vélemények ezekről a laptopokról?

Vélemények ezekről a laptopokról?

Figyelt kérdés

Egyetemre szeretnék laptopot venni, semmi extrára nem használnám, csak internetezésre, egyetemi dolgok elintézésére. Kaptam olyan tanácsokat, hogy könnyű legyen, de a gyorsaság miatt ssd, ne hdd, elég az i3-as processzor. Találtam párat, ezekről szeretnék véleményeket gyűjteni. Ha tudtok még ajánlani akkor várom az ötleteket!

1.: [link]

2.: [link] (ennek nem ismerem a pricesszorát, nem tudom milyen lehet)

3.: [link]

4.: [link]

5.: [link]

2017. aug. 4. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Amit szerintem nézz: az i3 6006u procinál jobb az i3 7100u, de nem egetrengető. Nem árt, ha fém a ház és nem műanyag. Az IPS kijelző az sokkal jobb betekintési szöggel rendelkezik, mint a TN panel. Az SSD az tényleg hihetetlen gyors. 3-5 mp, mire elindul a Win10. Win10-ed van e már, ha nincs, akkor olyat vegyél, amihez adnak, ha van, akkor persze ne :) Érdemes elmenni a boltba és ott megnézni, hogy tetszik e a billentyűzet, néha nagyon idióta méretű gombokat tesznek pl. a nyíl billenytűk. Én nem rég vettem egyet anyukámnak a notebook.hu Pólus centeres boltjában. az eleadó srácok nagyon rendesek, értik a dolgukat, segítőkészek, értik miről beszelnek.
2017. aug. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!