Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a laptopokról? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Max 250 ezer forintig szeretnék laptopot venni, néhány kisebb játékhoz és tanuláshoz.

Ez az egyik amit néztem: [link]

Ami mellette szól, hogy windows-al együtt jön, és most van egy olyan dolog az Acer oldalán, hogy a 10%-át levásárolhatom a terméknek amit veszek, amiből tudnék venni hozzá egeret, táskát, hűtőt esetleg stb.

Ez a másik: [link]

Ez szerintem jobb, mint a másik, viszont a windowst nekem kell rátenni, és tartozékokat is plusszban vennem kell.

Mi tévő legyek?

2020. okt. 3. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A Lenovonál szerintem a leírása hibás, de lehet tévedek. Szerintem nincs a 240 ezer forintos notebookba 1 TB-s SSD.

Mire használnád elsősorban?

Egyébként, ha nem elsődleges a játék bár ebben az árkategóriában nincs gaming notebook akkor mindenképpen az Acer.

-Több garancia

-Újabb kiadás

-Jobb szerviztámogatottság

2020. okt. 3. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ezen én is meglepődtem a Lenovonál.

Néha játszanék csak, maximum egy CS:GO szintű játékkal, ha viszi, ha nem akkor tudnék enélkül is élni. Elsősorban tanulásra használnám.

Nem nagyon értek hozzá, ugye oda van írva, hogy 256 gb ssd és alá, hogy hdd upgrade kit. Ez az utóbbi mit takar?

Illetve egy véleményben olvastam, hogy érdemes hűtőt venni hozzá, ha a dedikált videokártyát használom. Ez szerinted is így van? Nem akadályozza az alap hűtést a gépben ha veszek hozzá egy másikat?

Köszönöm az eddigi segítséget is.

2020. okt. 3. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint valószínű, hogy a Lenovo el van írva.

A HDD Upgrade kit:

[link]

Gyakorlatilag van hely a notebookban, hogy egy Sata3-as HDD-t vagy még egy SSD-t beletegyél, csak nincs beépítve gyárilag. Ezt a kábelt csatlakoztatod az alaplapon a megfelelő helyre és elvezeted a megfelelő helyen, ahol gyárilag megtervezték és rá tudsz dugni egy 2,5"-ös HDD-t vagy SSD-t.

Hűtőt szerintem nem érdemes, ha nem gaming notebookról van szó. Egyébként is egy hűtő ami meg is éri és nem csak hangforrásként funkcionál minimum 10-14 ezer forint. A pár ezer forintosak nem érnek semmit gyakorlatilag.

2020. okt. 3. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon sokat segítettél.
2020. okt. 3. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az első nagyobb, én azt szoktam választani amék nagyobb de ha tanulni szeretnél a másodikat ajánlom mert az vékonyabb és jobb hordozni.
2020. okt. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!