Elromlott a telefonom. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Na most nem kizárt, hogy víz jutott a készülékbe és kinyirta a telód.
Én most ajánlom hogy ne tedd töltőre egy jóideig, hagyad száradni/lemerülni (ha alacsonyan töltésen volt) és egy pár nap mulva rakd töltőre és próbáld meg ujra bekapcsolni.
Ezt akkor, ha van türelmed hozzá, és nagyon pici az esélye hogy ezzel megoldódik a dolog.
Ha nincs:
Akkor szervíz vagy gyári visszaállítás (minden adatodat törli, nem kizárt hogy valami szoftverhiba is van).
De inkább a szervízessel nézesd meg, de ha vizet talál benne akkor aztmondja ez kuka..
Én régen egy billentyüzettel jártam úgy, hogy ráöntöttem a kávét, utánna konkrétan egy betü lenyomásával vagy 20-at lenyomott egyszerre.
Vártam rá 1 hónapot, aztán poénból visszadugtam a gépbe mert havernak meg akartam mutatni, aztán kiderült hogy megjavult és normálisan müködött, csak száradni kellet hagyjam.
Mondjuk egy okoseszköznél nemhiszem, hogy hasonlóan jársz.
Szerintem várj egyenlőre egy par napot es nezd meg mi tortenik, ha tenyleg nem csinaltal semmi mast (virust kaptal, frissitettel stb) akkor minden bizonnyal viz ment bele a bekapcsologombnal.
Szervizes meg, hat ha mákod van akkor aztmondja alkatrész csere, ha nincs akkor azt hogy kuka.
Hatalmas hulyeseget pl hajszaritoval vagy mikroval valo szaritast semmifelekeppen ne alkalmaz.
köszönöm.
elvittem szervizbe, azt mondták meg lehet javítani, még a garancia is állja (elég új telefon). valószínüleg tényleg víz volt, de csak a bekapcsoló gombot érte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!