Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Januárban elromlott a telefono...

Januárban elromlott a telefonom, ami már 2 éve megvolt (egy ilyen 15. 000 ft-os) és azóta nem kaptam. Hogyan tudnám rávenni, hogy egyet kapjak?

Figyelt kérdés
Megértem, hogy kell másra, nem szeretnénk, hogy utcalakók legyünk, de azért valljuk be, hogy nem ártana. Apukám azt mondta, hogy nem ad ki ennyi pénzt egy ilyen sz*rra ami ígyis úgyis elromlik. (Ha mondjuk nem 15k-s lett volna akkor lehet nem romlana el). Bármikor ha betörnek a rendőrséget nem tudom hívni, nincs mivel. Vagy mikor a barátaimmal találkozok akkor is anyámét kell vigyem. Meg mikor megyek a buszra, (karórát se kapok) fingom nincs mennyi az idő. Vagy mikor várnom kell rá 20 percet tök izgalmas ülni és bambulni.gyűjtögtek rá pénzt, de esélytelen.

2019. márc. 24. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szegény, ez nem lehet jó. :(
2019. márc. 24. 20:47
 2/6 siska15 válasza:
Először vidd el szervizeshez a telefont kérd meg hogy nézze meg hogy mi a problémája lehet hogy csak az aksi döglött be.
2019. márc. 24. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Az akksi nem megy vissza ez az egyik probléma
2019. márc. 25. 15:43
 4/6 anonim válasza:
Esetleg nagyszülőktől nem szoktál pénzt kapni ajándékba mondjuk ünnepekre? Ha igen lassanként összegyűjthetnéd, vagy egy könnyebb hétvegi munkával.
2019. máj. 12. 10:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagyszüleim :(
2019. máj. 14. 16:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldottam egyébként, 2 ugyanolyan telefonom között kicseréltem az akksit és elindult az egyik. A sajátjával egyébként egyik sem jndul el.
2019. máj. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!