Üdv!vasárnap kaptam egy Asus VivoBook 13 Slate oled T3300 gépet,s ma töltés alkalmával eléggé felforrósodott, s kikapcsolt.csak ezután vettem észre,levettem és már teljesen kihűlt.viszont nem kapcsol be.több idő kell neki vagy haza vágtam?:/
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 10:24
1/8 anonim válasza:
Az, hogy töltés közben felmelegszik az normális, viszont hogy nem kapcsol be az közel sem. Egy sima töltés amugy nem vghatná haza, de mivel új gép így lehet azonnal gariban intézni.
2/8 A kérdező kommentje:
Benne van a kézikönyvbe,h meghatározott hőmérsékleten szabad használni, s, h ha túl melegszik kikapcsol. Viszont a billentyűzet az világított, ezért gondoltam, h esetleg kell neki 2-3 óra.
2022. szept. 7. 10:39
3/8 A kérdező kommentje:
5- 35 fok között használható
2022. szept. 7. 10:41
4/8 anonim válasza:
Azt a külső hőmérsékletre értik, nem magának a gépnek a hőmérséklete lehet ennyi. De ha teljesen kihűlve sem indult akkor biztos hogy nem ilyen okból nem indul.
5/8 A kérdező kommentje:
Elég kellemetlen, de egyben vicces, h három napos gépről beszélünk, s jóformán semmit nem töltöttem le és rendeztem át igényeim szerint, és viszem vissza.
Köszönöm a segítséget!
2022. szept. 7. 10:50
6/8 anonim válasza:
Sajnos ez is benne van a pakliban, de legalább még garancia van rá.
7/8 anonim válasza:
A bekapcsológombot pár másodpercig nyomni kell, így tettél?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Minden lehetőséget végig csináltam, amit a kézikönyv ír illetve a weboldal
2022. szept. 7. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!