Laptop felforrósodott, leállt a ventilátor egy időre?
A laptopok nem a jó hűtésükről híresek, pláne az olcsóbb kategória.
Takaróra, kanapéra, más egyéb olyan dologra meg nem tesszük, ami teljesen elzárja azt a sokszor kicsi nyílást, ahol bemenne a nem túl sok levegő. Érdemes ezt a nyílást szabadon hagyni, ha minden áron ágyban akarsz laptopozni, akkor tegyél alá valamit, tálcát, fa lapot, mit tudom én. :D A lényeg, hogy kapjon levegőt. Lehet venni hűtőpadot laptophoz, de az esetek jelentős részében nem sokat segít. Nálam a legjobb módszer hűtésre a jégakku volt a fagyasztóból. Na az nyomott rajta lefelé 10 fokot minimum.
Előfordulhat az is, hogy nem ártana neki egy kis törődés. Ha nem értesz hozzá, akkor vidd el szervizbe, és kérd, hogy portalanítsák ki, és pasztázzák újra a szükséges alkatrészeket. Napi szinten használt, vagy jobban igénybe vett laptopoknál ezt szerintem nem árt évente egyszer meglépni.
Szóval a laptop karbantartása + a megfelelő hűtés biztosítása sokat segít azon, hogy ne legyen a géped egy Vezúv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!