Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számitógépem jobban laggol...

Marsi Tamás kérdése:

A számitógépem jobban laggol valamiért a power saving mód után, mit tehetek hogy ez megszünjön?

Figyelt kérdés
A gamer asztali számitógépemen játszottam és hirtelen Power Saving mode-ba kapcsol. Nem működött a visszalépés ezért kikapcsoltam, de utána mikor bekapcsoltam sokkal jobban kezdett laggolni és az energiatakarékos mód kiválasztása eltünt a leállitás felett. Nem értem hogy most mivan és nagyon idegesitő az óriási lagg mert nem is szűnik meg. Kérem valaki segitsen de sürgősen!!

#probléma #Lagg problémák #Power saving mode problémák #Számitógépes lagg #Energiatakarékos mód hivák #Energiatakarékos mód utáni lagg
2022. szept. 1. 19:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Kérem valaki segitsen!
2022. szept. 1. 19:27
 2/7 CspCsj ***** válasza:

Ez az üzenet a monitoron akkor jelenik meg, ha nem kap videojelet a videokártyától.

Okozhatja valamelyik alkatrész meghibásodása (pl. tápegység/videokártya), - vagy driver/rendszerfájlok megváltozása, amikor a háttérben a rendszer egy automatikus frissítést végzett, esetleg a felhasználói profiladatok sérültek.

Elsőnek a videokártya driver újratelepítését próbálnám. (előtte a jelenlegit a DDU programmal teljesen törölni, a "Tisztítás és újraindítás" lehetőséget választva)

Geforce driver: [link]

Radeon driver: [link]

DDU: [link]

2022. szept. 1. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha Újratelepitem akkor a gép elveszti az adatait? olyan mintha a rendszert tenném újra?
2022. szept. 2. 06:18
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

de akkor a monitor fekete lett?

vagy a windows lepet energiatakarekosagba?

"és az energiatakarékos mód kiválasztása eltünt a leállitás felett."

ezt irtad

laptoprol (notebookrol) van szo? Vagy asztali szamitogeprol PC rol?

2022. szept. 2. 08:29
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jo azt is irtad "asztali"

de valakiknek a laptop is asztali

lehet pontositasra szorulna

mivel az szokott ilyesmit csinalni

es az se mindegy amit irtam hogy windows irt ki valamit (az is arra utal amit ideztem) vagy a monitor fekete lett es tehat a monitor irta ki

mindenesetre elsonek ez tulmelegedeses hibanak tunik

ami karosithatott hardvereket

tapegyseg, alaplap

es az mar nem fog magatol megjvaulni csak szerviz, javitas, csere -vel

2022. szept. 2. 08:32
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

illetve amit #2 irt ahoz kapcsolodoan

elofordul ilyesmi a videokartya hibajakor is ha osszeomlik valamiert es akkor is fekete lesz kep

hazilag azt tudod tenni hogy ha van IGP (integralt videokartya a prociban) gepben akkor vga t kiveszed es megnezed ugy jol megy e

mert ha igen akkor lehet vga haldoklik

#3 ha csak drivert torolsz le es telepitesz ujra az semmi mast nem erint

2022. szept. 2. 08:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Már meg oldódott az ügy nagyon szépen köszönöm hogy ilyen sokat irtatok segitséget
2022. szept. 2. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!