Aki egyetemen ipaden jegyzetel mekkora tárhelyes készüléket használ?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni a 256 gb vagy elég a 64gb is?2022. aug. 22. 16:18
1/7 anonim válasza:
Szöveges jegyzetről van szó? 1 millió karakter foglal 1 MiB helyet, valószínűleg ennyit soha nem fogsz jegyzetelni. Egy diavetítéses fájl sem foglal pár tíz megánál többet, ha esetleg azt is kiadják és ott akarod helyben kezelni. Ha valóban csak munkaeszköznek kell, nehéz elképzelni hogy a 64 bármikor is betelne.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs túl sok videó, nagy méretű kép, stb, akkor nem kell nagy tárhely.
De ha mégis, akkor ott az iCloud, vagy a Google Drive. Egy doboz cigi áráért 200 gigát kapsz.
Sokszor nem is baj ha a felhőben vannak az adatok, mert könnyebbség lehet ha más eszközről is tudsz oda felrakni dolgokat, vagy onnan átadni megosztani másnak, stb. Nem kőkorszaki módon pendriveozni. Pluszban még biztonságban is vannak a dolgaid ha elveszik vagy elromlik az iPadod.
3/7 A kérdező kommentje:
Kézzel szeretnék írni rá, esetleg néha gépelve. Nagyrészt tanulásra használnám meg netflix youtube vagy ha bejön esetleg az online oktatás akkor arra is.
2022. aug. 23. 20:51
4/7 anonim válasza:
Én egy iPad Air 4 64gb-os változatot használok egyetemre. Azon jegyzetelek, le szoktam tölteni a tanárok anyagait, néha online órák felvételeit is, ezen kívül használok rajta MS appokat is néha, illetve olyasmi célokra is használom, amire te tervezed. Nekem elég a 64gb, ha max megtelne, akkor az előző félévek anyagait feltöltöm felhőbe, és voilá. Szerintem (a fent leírtak alapján) neked is elég a 64gb, de azért hadd kérdezzem meg. Milyen szakon vagy? Lehet, hogy nem mindenhova elég egy ekkora tárhely. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Elsőéves leszek szeptembertől személyügyi munkaügyi és szociális igazgatási szakon.
2022. aug. 25. 17:19
6/7 anonim válasza:
Nem kell tárhely, mivel a jegyzetek a felhőbe mennek.
7/7 anonim válasza:
#4 vagyok
Szerintem erre a szakra elég a 64gb. Ha pedig van internetkapcsolatod (wifi az egyetemen, mobil hotspot), akkor valóban, a felhő is jó megoldás. :)
Sok sikert! Ha döntöttél, oszd meg azért, hogy mi mellett voksoltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!