Mit tudnák csinálni ha az internet ios készülékeimen
nem jó?
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam, de valahogy az iphone készülékeken az internet borzasztó. Egy képet nem tud betölteni, még ha órákig várok sem. Néha meg egy-két percre gondol egyet és működik, de nem tart sokáig. A telefonnal nem lehet baj, meg próbáltuk már több féle ios készüléken is, de ugyan olyan rossz. Androidon viszont teljesen jó. Felhívtam már a szolgáltatót kétszer is, és annyi volt a válaszuk, hogy biztos a telefonnal van baj, vagy a a telefon szolgáltatójával. Hiába mondtam el nekik hogy más internet szolgáltatóknál működik, még ki sem jöttek meg nézni. Tervbe volt hogy ahogy lehet szolgáltatót váltunk de azt sem tudunk a két éves szerződés miatt, így viszont nincs sok értelme fizetni ha használhatatlan. Esetleg valami ötlet hogy mit lehet tenni? Vodafone a szolgáltató, és az itthoni wifire gondolok. A választ előre is köszönöm! :)
2022. ápr. 28. 02:56
1/2 anonim válasza:
Valakitől kölcsön tudnál kérni egy router-t? Ez rögtön segítene megoldani a problémát...
Esetleg az is lehet a probléma, hogy - bizonyos IOS verziótól kezdve - a telefon minden felcsatlakozáskor változtatja a MAC címét alapértelmezett beállításként és esetleg "lehet router aminek ez nem tetszik", vagy ha MAC-specifikusan állítottad be az IP-kiosztást, az iPhone mindig újat kap és ha lecsatlakozik-felcsatlakozik gyakran, akkor a kiosztható IP címekkel is lehet baj ha az összes kioszthatót elhasználja esetleg, bár erre az esély talán kicsi...
Amikor nekem volt hasonló, akkor még ez a MAC címes móka nem volt, egy munkahelyi routerre csak fél percig tudtam telefonnal felcsatlakozni és mindig dobta a Wi-Fi kapcsolatot. Router-t lecserélték, probléma megszűnt.
2022. ápr. 28. 04:21
2/2 anonim válasza:
Veszel Android készüléket. Azok jók a magyar internethez is. 😏
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!