Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elveszítem a garanciát, ha...

Elveszítem a garanciát, ha feltelepítem a TWRPT-t, illetve flashelem a POCO készülékem?

Figyelt kérdés
Vettem nemrégiben egy Poco X3 Pro készüléket, de a rajta lévő ROM egy kalap ****.. Emiatt szeretném flashelni a készüléket. Olvastam redditen nemrég, hogy, ha MiFlash-el visszaállítom az eredeti ROM-ot, akkor a eltűnnek a TWRP, illetve a custom ROM nyomai. Rootolás nem lenne, csak flash.

2021. okt. 7. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szoftverre nem érvényes a jótállás (nem garancia!):

"4. KIZÁRÁSOK ÉS KORLÁTOZÁSOK

...

Korlátozott jótállás nem vonatkozik a következőkre:

(a) Természeti csapások vagy erőhatalom okozta kár, például villámcsapás, tornádó és árvíz, tűz, földrengés vagy egyéb külső okok;

(b) gondatlanság;

(c) kereskedelmi használat;

(d) a Termék bármely részének módosítása vagy átalakítása;

(e) nem Xiaomi termékekkel való használat okozta kár;

(f) baleset, szándékos károkozás vagy helytelen használat okozta kár;

(g) a Termék Xiaomi által engedélyezett vagy tervezett felhasználásától eltérő vagy nem megfelelő feszültséggel vagy tápellátással történő használata;

(h) nem a Xiaomi képviselője által végzett szolgáltatás (beleértve a frissítéseket és bővítéseket) által okozott kár, vagy

(i) a Termék használatára vonatkozó utasítások be nem tartása.

A szoftverprogramok és felhasználói adatok helyreállítására és újratelepítésére a jelen Korlátozott jótállás nem vonatkozik."

Forrás: XIAOMI JÓTÁLLÁSI NYILATKOZAT OKOSTELEFONHOZ [ [link] ]

2021. okt. 7. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval.. Ha flashelem a telefont, akkor hardverre még érvényes lesz a garancia? (Pl.: Kijelző beégés)
2021. okt. 7. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

#2: Ha azt egyértelműen a szoftver okozná, akkor nem - lásd:

"(h) nem a Xiaomi képviselője által végzett szolgáltatás (beleértve a frissítéseket és bővítéseket) által okozott kár, vagy"

de egyébként igen.

2021. okt. 7. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy tégla lesz
2021. okt. 7. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen válaszod. :)
2021. okt. 7. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!