System miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Win11 rendszer van a gépemen. Az utóbbi időben észrevettem, hogy indítás után hangosabban megy a gép. SpeedFan-t megnézve azt vettem észre, hogy a System hőmérségletnél ott a kis lángocska és 62C-t mutat. Viszont ha elindítom a feladatkezelőt (CTRL-Shift-Esc), rendesen visszaáll ~34C-re és a gép is halkabb lesz. Semmit nem kell a feladatkezelőben csinálni, elég ha a háttérben fut.
Az utolsó frissítést is eltávolítottam, mert gondoltam akár az is bekavarhatott valamit, de ezek szerint nem azzal volt gond.
2022. aug. 10. 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!