Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nincs hang videókártya csere...

Nincs hang videókártya csere után, vajon miért?

Figyelt kérdés

Vettem egy GIGABYTE Radeon R9 390 8GB GDDR5 512bit-es videókártyát, mert fejleszteni szerettem volna a számítógépemet. Nem is volt vele nagy gond, beletettük a volna a gépbe, de a monitor csatlakozója nem volt olyan amilyen a kártyának, ezért kellett egy átalakító

[link]

így a monitort hozzá tudtuk csatlakoztatni a kártyához, viszont nincs hang. Szinte mindent próbáltam már de hiába :( valami ötlet? Vagy esetleg a monitoron akarja a gép a hangot adni? mert azt rakta alapértelmezettnek, de próbáltam letiltani stb így se sikerült :(

2022. aug. 1. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az eszközkezelőből tiltsd le...
2022. aug. 1. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Win 10 alatt a hangkezelőben kilehet választani, hogy miről szóljon a hang.

Ha így se jó akkor hang illesztő újra telepítése.

Illetve az sem egy hátrány, ha DDU-val a korábbi VGA driver le van pucolva. És nem csak úgy rátelepítve az új VGA drivere.

2022. aug. 1. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Mármint win 10 alatt nem kell letiltani eszközkezelőben a hangeszközt, elég csak kikapcsolni a hangkezelőben, így értettem.
2022. aug. 1. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
A HDMI porton menne ki a hang, át kell állítani az alapértelmezett hangeszközt.
2022. aug. 1. 19:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Win 10em van, és az eszkozkezeloben próbáltam már letiltani de semmi siker, szerintetek ha újra telepitenem a win 10et működne?
2022. aug. 1. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy-egy képet mostmár mellékelhetnél az eszközkezelőről és a hangeszközeidről..
2022. aug. 1. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne az eszközkezelőben barangolj, hanem arra a retkes hangszóró ikonra a tálcán jobb alul egy jobb klikk, hangbeálltások, és ott válaszd ki a hangeszközt.

Ha ez nem jó, akkor levadászod az alaplap chipset driverek közül a hangért felelőset, aztán újra rakod. Ha ez sem jó, akkor lehet windows telepítésben gondolkodni.

2022. aug. 1. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Utolsó próbáltam a "hangszórós" hangbeállítást nem működött :/

2022. aug. 1. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs fent a drivere, csak egy sima high definition audionak látja, pedig biztos van egy gyártója.
2022. aug. 1. 19:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne csinálnom ami nagy eséllyel segítene?
2022. aug. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!