Nincs hang videókártya csere után, vajon miért?
Vettem egy GIGABYTE Radeon R9 390 8GB GDDR5 512bit-es videókártyát, mert fejleszteni szerettem volna a számítógépemet. Nem is volt vele nagy gond, beletettük a volna a gépbe, de a monitor csatlakozója nem volt olyan amilyen a kártyának, ezért kellett egy átalakító
így a monitort hozzá tudtuk csatlakoztatni a kártyához, viszont nincs hang. Szinte mindent próbáltam már de hiába :( valami ötlet? Vagy esetleg a monitoron akarja a gép a hangot adni? mert azt rakta alapértelmezettnek, de próbáltam letiltani stb így se sikerült :(
Win 10 alatt a hangkezelőben kilehet választani, hogy miről szóljon a hang.
Ha így se jó akkor hang illesztő újra telepítése.
Illetve az sem egy hátrány, ha DDU-val a korábbi VGA driver le van pucolva. És nem csak úgy rátelepítve az új VGA drivere.
Ne az eszközkezelőben barangolj, hanem arra a retkes hangszóró ikonra a tálcán jobb alul egy jobb klikk, hangbeálltások, és ott válaszd ki a hangeszközt.
Ha ez nem jó, akkor levadászod az alaplap chipset driverek közül a hangért felelőset, aztán újra rakod. Ha ez sem jó, akkor lehet windows telepítésben gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!